Yalvaç'ta 23 Nisan Etkinlikleri

Yalvaç'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde minik öğrenciler kurumları ziyaret edip, makamlara oturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2011 15:16
Yalvaç'ta 23 Nisan Etkinlikleri

Yalvaç'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde minik öğrenciler kurumları ziyaret edip, makamlara oturdu. 

Yalvaç'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde minik öğrenciler kurumları ziyaret edip, makamlara oturdu. Alemdar ilköğretim Okulu öğrencisi Mevlüthan Demirbaş, belediye başkanının koltuğuna oturdu.

Alemdar İlköğretim Okulu'ndan öğretmenleri Ali Berber ile birlikte Yalvaç Belediyesi'ne gelen Pelin Çınar, Rümeysa Tuğba Ertan, Yalçın Nalcı ve Mevlüthan Demirbaş, Başkan Tekin Bayram'ın Ankara'da olması nedeniyle yerine vekalet eden Mustafa Demirden'i ziyaret etti. Öğrencilerle bir sohbet eden Başkan Vekili Demirden koltuğu 5. sınıf öğrencisi Mevlüthan Demirbaş'a devretti. Minik başkan koltuğa oturduktan sonra, bir süre belediye hizmetleri ve işleyişi hakkında Başkan Vekili Demirden'den bilgi aldı. Alemdar İlköğretim Okulu'nda bazı eksikleri olduğunu belirten Demirbaş, belediyenin bu konuda çalışma yapmasını istedi. Demirbaş, okul bahçesinde bulunan basketbol sahasının asfalt yada beton yapılması konusunda belediyenin yardımcı olmasını istedi.

Başkan Vekili Mustafa Demirden devir teslim seramonisi sonrası minik öğrencilere belediye birimlerini tanıttı. Demirden, öğrencilere Yalvaç'ı tanıtan kitap ve broşür hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.