Yalvaç’ta Alperen Özer Mükafatlandırılacak Mı?

Yalvaç’ta Alperen Özer Mükafatlandırılacak Mı?

Yayınlanma:
Yalvaç’ta Alperen Özer Mükafatlandırılacak Mı?

Ak Parti’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını belirleme süreci devam ediyor.

Yalvaç Belediye Başkan Aday Adayları arasında 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimlerde parti adına büyük başarı elde eden Alperen Mustafa Özer de yer alıyor.

Ak Parti Genel Merkezi aday belirleme sürecinde; temayül yoklaması, anketler ve geçmiş seçim sonuçlarını bir arada ele alacak komisyon çalışmaları, AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve ilgili ilin milletvekilinin görüşlerini de değerlendiriyor. Oluşturulan komisyon partinin tüm belediye başkan adaylarının belirlenerek ilan edilmesi sürecine kadar çalışmalarına devam edecek.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde yüzde 64.5 oy oranı ile Isparta’da en yüksek oy çıkaran 2. ilçe konumunda bulunan Yalvaç’ta İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer yerel seçimlerde belediye başkan adayı olabilmek için istifa etmişti. Aday belirleme sürecinin sonlarına geldiğimiz şu günlerde Ak Parti Genel Merkezinin 14 Mayıs seçimlerini dikkate alması bekleniyor.

ALPEREN ÖZER ADAY OLACAK MI?

Bilindiği üzere Ak Parti’nin 2. sıra adayı Osman Zabun, gerçekleşen seçimlerde çift haneli rakamlarla milletvekilliğini kazanmıştı. Yalvaç İlçe Başkanlığı döneminde oldukça etkili olan Mustafa Alperen Özer’in adaylığı konusunda Zabun’un da destek vereceği öğrenildi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.