Yalvaç’ta Musluklardan Çamurlu Su Akıyor

Yalvaç'ta geçen yaz yaşanan su sıkıntısı ve çamurlu su akmasına yönelik şikayetler kış mevsimi ile birlikte biraz olsun azalmıştı.

Yayınlanma:
Yalvaç’ta Musluklardan Çamurlu Su Akıyor

Yalvaç'ta geçen yaz yaşanan su sıkıntısı ve çamurlu su akmasına yönelik şikayetler kış mevsimi ile birlikte biraz olsun azalmıştı. Ancak son zamanlarda özellikle sosyal medyaya yansıyan şikayetler bu yaz mevsiminin oldukça sıkıntılı geçeceğine işaret ediyor.

Yalvaç ilçe merkezine içme suyu sağlayan halk arasında 'Su Çıktı' olarak bilinen yerde suyun belli bir bölümünün açıktan gelerek isale hattına geçmesi özellikle yağmurlu havalarda suyun bulanık ve çamurlu akmasına neden oluyor.

Evlerdeki çeşmelerinden koyu kıvamlı çamur akmasından rahatsız olan ilçe halkı uzun zamandır bu konudan muzdarip olduklarını ve konuyu defalarca belediyeye ilettiklerini ancak şu ana kadar bir çözüm üretilmemesinden üzüntü duyduklarını ifade ederek belediye yönetimini eleştirdi.

Konuyu sosyal medyada sık sık gündeme getiren Yalvaç halkı soruna bir an evvel çözüm bulunmasını ve yaz gelmeden su sıkıntısının giderilmesini istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.