Yangında 2 Kardeş Can Verdi

Yangında 2 Kardeş Can Verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2022 13:32
Yangında 2 Kardeş Can Verdi

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Mustafa (19) ve Hasan Hüseyin (21) Kaleli kardeşler, yangında çöken ahşap evlerinin enkazı altında kalarak, hayatını kaybetti. Ailenin diğer fertleri, Adile ve Nurettin Kaleli çifti ile kızları Gülay, son anda evden çıkarak, kurtuldu.

Yalvaç ilçesine bağlı Sofular Mahallesi'nde, Nurettin Kaleli'ye ait müstakil evde, saat 03.00 sıralarında yangın çıktı.

Yangın sırasında uykuda olan aileden Nurettin Kaleli, eşi Adile Kaleli ve kızı Gülay Kaleli, son anda dışarı çıkarken ahşap ev çöktü. Ailenin dışarı çıkamayan çocukları Hasan Hüseyin ve Mustafa Kaleli kardeşler ise çöken evin enkazı altında kalarak, yaşamını yitirdi.

Yalvaç İtfaiye Müdürü Murtaza Aksu, itfaiye ekiplerinin 3 dakikada yangın yerine ulaştığını belirterek, "Ev ahşap olunca bir anda çökmüş ve maalesef 2 vatandaşımız enkaz altında kalarak yaşamlarını yitirdi. İtfaiye garajımıza yakın mesafede olan yangın, mahalline ekiplerimiz 3 dakikada ulaşmış olmasına rağmen maalesef bu üzücü hadiseye engel olamadık" dedi.

yangin-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.