"Yaşama Dair" Resim Sergisi

IyaşparkAVM'de Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı sergi açıldı.

Yayınlanma:
"Yaşama Dair" Resim Sergisi

IyaşparkAvm'nin ev sahipliğinde Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi'nin resim sergisi açıldı. 60 öğrencinin hazırladığı ve 60 eserin bulunduğu "Yaşama Dair" temalı resim sergisi yoğun ilgi gördü.

Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi'nden 60 öğrencinin hazırladığı "Yaşama Dair" temalı resim sergisi gerçekleştirilen törenle açıldı.

Açılışa Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahreddin Gözgün, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları Fevzi Güçlü ve Özgür Uygur ve sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi öğrenciler davetlilere müzik dinletisi sundu.

60 eserin bulunduğu resim sergisinin detaylarını anlatan Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi Müdürü İdris Sezgin “Gençlerimizin yeteneklerini sergiledikleri görsel sanatlar, müzik gibi derslerin de böyle güzel çıktıları oluyor. Şu anda sergide 60 eserimiz var, 60 gencimizin. 1001 fırçayla ortaya çıkardıkları karma bir sergi. Temamız yaşama dair, yani hayatın her alanına dokunan farklı eserlerimiz mevcut. Ben burada özellikle huzurunuzda gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Gençlerimize destek olan ailelerini de kutluyorum. Okul olarak sadece aynı şekilde resim, müzik gibi beden eğitimi alanında da yani spor alanında da bizim var olduğumuzu farklı alanlarda il derecelerimizle ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu şundan önemli öğrencilerimizi her alanda akademik anlamda da sosyal, sportif, kültürel alanlarda da yetişmelerini imkanı olan, yeteneği olanları biz sadece elinden tutarak rehberlik yaparak öğretmenlerimizle onlara danışmanlık yaparak önlerini açmaya çalışıyoruz ve onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. ”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.