‘Yaya Öncelikli’ Trafik Eylemi'

‘Yaya Öncelikli’ Trafik Eylemi'

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2019 15:48
‘Yaya Öncelikli’ Trafik Eylemi'

Vali Ömer Seymenoğlu, yaya geçitlerinin kullanılmasının teşvik edilmesi ve vatandaşların geçiş üstünlüğünün vurgulanması amacıyla Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın’ etkinliğine katıldı.

Dün saat 12.00’de 81 ilde eş zamanlı olarak yaya geçitlerinin kullanılmasının teşvik edilmesi ve sürücüler tarafından fark edilmesi, buralarda vatandaşların geçiş üstünlüğünün vurgulanması amacıyla Nazmiye Demirel Ortaokulu’nun önündeki caddede bir etkinlik düzenlendi.

ISPARTA’DA HER YIL TRAFİK KAZALARINDA
50’NİN ÜZERİNDE İNSAN HAYATINI KAYBEDİYOR
İçişleri Bakanlığı, uzun yıllardır Türkiye'nin kanayan yarası olan trafik kazalarını azaltabilmek ve buna ilişkin farkındalık oluşturabilmek için projeler üretiyor. Ülke genelinde yılda 7 binin, Isparta’da ise 50’nin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine, 300 bin vatandaşın yaralanmasına neden olan trafik meselesine çözüm bulabilmek için yoğun güvenlik önlemlerinin yanı sıra farkındalığı artırıcı kampanyalar düzenleniyor. Bilindiği gibi bu kapsamda geçtiğimiz aylarda ‘Kırmızı Düdük’, ‘Bu Yolda Hep Birlikteyiz’ ve ‘Çocuklar, Polis, Jandarma Trafik Denetiminde’ kampanyaları gerçekleştirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.