Yazgan'dan Bir Son Dakika Açıklaması Daha Geldi

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, yeni bir açıklama yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2022 16:10
Yazgan'dan Bir Son Dakika Açıklaması Daha Geldi

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, yeni bir açıklama yayınladı.

Başkan Yazgan; "Bugünkü açıklamamıza istinaden ek açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur. Yaklaşık kırk gündür defalarca yönetimi bıraktık ve aday çıkarın, yönetim oluşturun dememize rağmen ta ki düne kadar hiç bir aday çıkmamıştır.

Aday olmadan kongreye gidilmesi halinde, şayet kongrede de aday çakmasaydı, bizim de bıraktığımız ortamda kulübün hiç bir işlemi yapılamayacak ve kulüp adına büyük mağduriyetler doğacaktı.

Örneğin, lige katılma müracaatları, taahhütler ve birçok işlem. Tabiri caizse "dükkanı kapatmış olacaktık".Bu teknik bir konudur, bilen bilir. Dünki Belediye Başkanının adayı çıkaracağız açıklamasından sonra, biz de bugün hızlı bir şekilde kongre kararını aldık.Yani olması gerektiği gibi oldu.Kulübün mağdur olmasına müsaade edemezdik. Belediye Başkanının bu açıklamayı yapmak için 40 gün neden beklediği de manidardır.

Kimsenin kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye hakkı yoktur. Kaldı ki tüm bu süreçler, bu takımı 6 sene önce kuran ve yaşatan Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'in direktifleri doğrultusunda yürütülmektedir.Büyük Ispartaspor taraftarına duyurulur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum