Yeni Otogar Kavşağı Temmuz Ayı Sonunda Tamamlanacak

Yeni otogar önünde yapımı devam eden kavşak çalışmaları gece gündüz sürüyor.

Yayınlanma:
Yeni Otogar Kavşağı Temmuz Ayı Sonunda Tamamlanacak

Yeni otogar önünde yapımı devam eden kavşak çalışmaları gece gündüz sürüyor. Yeni otogar kavşağında işin zor kısmının tamamlandığına dikkat çeken Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “müteahhitten aldığımız son bilgiye göre, Temmuz ayının sonunda orayı kullanmaya başlayacağız” dedi.

Yeni otogar kavşağının tamamlanmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü önündeki geçidin yapılacağını aktaran Başkan Başdeğirmen, “sonrasında ise Eğirdir Jandarmasının önündeki Kavşak yapılacak. 3 proje aynı anda ihale edildi. Müteahhidin taahhüdüne göre üçü de bu yıl içerisinde yapılacak” dedi.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN: YAPACAĞIMIZ ÜST GEÇİT İLE #ŞEHİR HASTANESİNİN TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTACAĞIZ

Şehir Hastanesi yolundaki trafik yoğunluğu azaltmak için Belediye olarak bir çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Karaağaç tarafından Yeni Sanayiye doğru bir üst geçit yapacağız. Böylelikle Özkanlardan gelip Eğirdir’e giden araçlarla kesişme olmayacak. Trafik yoğunluğu azalacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.