Yeni Üniversite Kampüsü ve Sosyal Alanları Nerede Olacak?

Yeni Üniversite Kampüsü ve Sosyal Alanları Nerede Olacak?

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2019 08:59
Yeni Üniversite Kampüsü ve Sosyal Alanları Nerede Olacak?

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in Akkent Mahallesi’nde düzenlediği mahalle toplantısına katılan Milletvekili Recep Özel, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi için oluşturulacak kampüs sahasını, Akkent-Bozanönü civarında oluşturma düşüncesinde olduklarını iletti.

Özel, ayrıca AK Parti Belediyeciliği döneminde üretilecek sosyal konutları da bu civarda yapmak istediklerini aktardı. Özel, şunları söyledi;

KAZMAYI VURDUĞU GÜN AÇILIŞ TARİHİNİ İLAN EDECEK
Belediyenin yarım kalan inşaatları var. İnşallah Şükrü Başkan döneminde kendisinden işe başladığı gün kurdeleyi keseceği günün saatiyle tarihiyle vermesini isteyeceğiz. Bir işe başlandığında açılış tarihini ilk kazma vurulduğunda kendisi ilan edecek. Eğer o tarihte açılmazsa o zaman hep birlikte kendisinden hesap sorarız.

ŞÜKRÜ BAŞKAN TALEPLERİNİZİ ÇÖZECEKTİR
Akkent Mahallesi olarak AK Parti’ye her zaman büyük destek verdiniz. Bizden talepleriniz var. Dosya halinde verdiğiniz. Ama bu taleplerden biri hariç hepsi belediye ile ilgili. Bir tek PTT şubesi istemişsiniz. Onu da inşallah gayret edelim buraya şube değil ama acente hizmeti getirelim. Geri kalan taleplerinizi de inşallah Şükrü Başkan çözecektir.

YENİ KAMPÜS SAHASINI VE SOSYAL KONUTLARI
BU CİVARDA YAPMA DÜŞÜNCESİNDEYİZ
Diğer bir konu sizin bu civarı ilgilendiriyor. Bu ikinci üniversitenin inşallah Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kampüs alanını bu civarda oluşturmak alternatif olarak elimizde. Buralarda kampüs alanını oluşturmak istiyoruz. Yine Belediye ve TOKİ marifetiyle yapacağımız toplu konutları yine bu civarda yapmak istiyoruz. Akkent’in bize verdiği desteği biliyoruz. Sizin ne kadar çok yaralı olduğunuzu da biliyoruz. Bu yaranın tedavisi 31 mart günüdür.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum