Yeni Yılın İlk Toplantısı

Belediye Meclisinin 2011 yılının ve Ocak ayının ilk toplantısı bugün gerçekleştirilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2011 16:18
Yeni Yılın İlk Toplantısı

Belediye Meclisinin 2011 yılının ve Ocak ayının ilk toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Toplantıda, geçtiğimiz günlerde istifa eden Ak Partili Meclis üyesi ve İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz’ün yerine Ak Partili sıralarda Mustafa Pazarçeviren oturacak.

Isparta Belediye Meclisinin Ak Partili Meclis Üyesi ve aynı zamanda İl Başkanı olan Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın icraatlarına tepki olarak 22 Aralık 2010 tarihinde Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti.

MECLİSİN İLK TOPLANTISI BUGÜN
Isparta Belediye Meclisinin 2011 yılı ilk toplantısı ve Ocak ayı olağan toplantılarının ilki bugün yapılacak. Belediye Meclis Salonunda saat 15.00’de başlayacak toplantıya Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlık etmesi bekleniyor.

GÖKGÖZ’ÜN YERİNE PAZARÇEVİREN GELECEK
11 Gündem maddesiyle toplanacak olan Belediye Meclisinin bugünkü toplantısına Ak Parti’de Mehmet Uğur Gökgöz’ün yerine partinin yedek 1. sırasında bulunan ve Hasan Balaman döneminde de Meclis Üyeliği yapmış olan Mustafa Pazarçeviren katılarak Ak Parti sıralarındaki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.