Yenilikçi Hukukçular Platformundan Isparta’da Dev Hizmet

Yenilikçi Hukukçular Platformundan Isparta’da öğrencilere dev hizmet.

Yayınlanma:
Yenilikçi Hukukçular Platformundan Isparta’da Dev Hizmet

Yenilikçi Hukukçular Platformundan Isparta’da öğrencilere dev hizmet. Yenilikçi Hukukçular Platformuna üye olan her öğrenciye verilecek olan indirim kartları, Isparta’da birçok işletmede geçerli olacak.

Yenilikçi Hukukçular Platformu Isparta temsilcileri Ezgi Gündoğdu, Hilal Tekeş ve Ömer Karaaslan’ın yaptığı ortak açıklamada; ‘’ Yenilikçi Hukukçular platformu olarak zorlu süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde öğrenci arkadaşlarımıza bir nebze de olsa destek olmaya çalıştık. Yapmış olduğumuz anlaşma 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Şuan kartlar basım aşamasında bulunmakla beraber 7-10 gün içerisinde dağıtım aşamasına da başlayacağız. Bu yolda bize desteklerini esirgemeyen işletme sahiplerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. İndirimler Isparta'daki tüm öğrencilere hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle.’’ İfadesine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.