Yenişarbademli MYO'da Bilgi Yarışması

SDÜ Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu MYO Öğrenci Konseyi'nce, genel kültürün önemini vurgulamak üzere düzenlenen bilgi yarışmasını, konuk ekip lise öğrencileri kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2011 15:09
Yenişarbademli MYO'da Bilgi Yarışması

SDÜ Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu MYO Öğrenci Konseyi'nce, genel kültürün önemini vurgulamak üzere düzenlenen bilgi yarışmasını, konuk ekip lise öğrencileri kazandı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu Öğrenci Konseyi'nce, genel kültürün önemini vurgulamak üzere düzenlenen bilgi yarışmasını, konuk ekip lise öğrencileri kazandı.

Pınargözü toplantı salonunda düzenlenen yarışmaya 8 yüksekokul ekibi ile Yenişarbademli Lisesi son sınıf öğrencilerinden oluşan konuk ekip katıldı.

Yüksekokul Müdür Yardımcısı Canpolat Kaya ve öğretim üyelerinden oluşan jüri eşliğinde, yarışmacılara 50 genel kültür sorusu yöneltilen yarışmada, 35 puan alan lise son sınıf öğrencileri Recep olgun, Vehbi Yılmaz ve Fatma Akkafa'dan oluşan ekip birinci oldu. 28 puanla Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü 1. öğretim 2. sınıf öğrencilerinden oluşan ekip ikinci, 26 puanla Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü 2. öğretim 2. sınıf öğrencilerinden oluşan ekip ise üçüncü oldu.

Öğrenci Konseyi Başkanı Melih Algınşahin, yaptığı açıklamada, internetin yaygınlaşması ile birlikte sanallaşan sosyal hayata karşı, ilçedeki öğrencilerle sosyal bağları güçlendirmek ve zorlu sınav maratonundaki lise son sınıf öğrencilerine destek olmak için bilgi yarışması düzenlediklerini söyledi.

Yarışma ile genel kültürün hayatta ne kadar önemli bir ayraç olduğunu yeniden hatırlatmak istediklerini belirten Algınşahin, gelenekselleştirmeyi planladıklarını bilgi yarışmasına destekleri için okul yönetimine teşekkür etti.

Konuklara pilav üstü tavuk ve ayran ikram edilen yarışmada, derece giren ekiplere çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.