Yenişarbademli'de Karda Mahsur Kaldılar

Yenişarbademli İlçesi Yakınlarında, Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Kayarak Yolu Ulaşıma Kapatan Kamyon, Ekiplerce Kurtarıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2011 16:49
Yenişarbademli'de Karda Mahsur Kaldılar

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesi yakınlarında, yoğun kar yağışı nedeniyle kayarak yolu ulaşıma kapatan kamyon, ekiplerce kurtarıldı.

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem, yaptığı açıklamada, Yenişarbademli ile Aksu arasındaki Yoğun Oluk mevkisinde, yoğun kar yağışı nedeniyle bir kamyonun kayarak yolu ulaşıma kapadığını bildirdi.

İl Özel İdaresi ve Belediye ekiplerince kayan kamyonun güvenli bir alana çekildiğini belirten Erdem, yardım istemeye gittiği düşünülen kamyon sürücüsüne halen ulaşılamadığını, Jandarma ekiplerinin sürücüye ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Erdem, Yenişarbademli-Aksu karayolundaki bazı noktalarda kar kalınlığının 25 santimetreye ulaştığını ifade ederek, bu yolu kullanacak sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.