Yerel Seçimler Nedeniyle Müsabakalar Bir Hafta Ertelendi

Yerel Seçimler Nedeniyle TFF 2. Lig Müsabakaları Bir Hafta Ertelendi

Yayınlanma:
Yerel Seçimler Nedeniyle Müsabakalar Bir Hafta Ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle TFF 2. Lig müsabakalarının bir hafta erteleneceğini duyurdu.

Bu kararın ardından Isparta temsilcisi Isparta32Spor'un Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maç, 3 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig müsabakaları da Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle 2, 3 ve 4 Nisan tarihlerine ertelendi.

TFF'nin yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle liglerde bu hafta maç oynanmayacaktır. Trendyol Süper Lig 31. hafta müsabakaları 2, 3 ve 4 Nisan'da, Trendyol 1. Lig 28. hafta müsabakaları 2, 3 ve 4 Nisan'da, TFF 2. Lig 33. hafta müsabakaları 3 Nisan'da, TFF 3. Lig 26. hafta müsabakaları 3 Nisan'da oynanacaktır" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor