Yeşil Sahaların Konuğu Başkan Başdeğirmen Oldu

Yeşil Sahaların Konuğu Başkan Başdeğirmen Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2019 16:44
Yeşil Sahaların Konuğu   Başkan Başdeğirmen Oldu

Güller diyarı Isparta’da yerel ve ulusal gazetelerde görev yapan basın mensupları tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Etkinliği renkli görüntülere sahne oluyor. Milli Egemenlik Spor Kompleksindeki etkinliği gazetecilerin aileleri ve sporseverlerde izliyor.

 Bu haftaki konuk ise Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’di. Başdeğirmen,  kırmızı takımda yer alırken santrfor mevkisinde oynadı. 4 gol kaydeden Başdeğirmen, asistleriyle de göz doldurdu. Ayrıca Başdeğirmen’in teknik becerisiyle attığı çalımlardan sonra  “Maşallah” yorumları yapıldı. Ayrıca teknik becerisiyle Halı Saha etkinliğinde gazetecilere malzeme konusunda sponsor olan İşadamı Hüseyin Açıkalın da sarı takımda yer aldı. 

Maç sonunda gazetecilere tatlı ikramında bulunan Başdeğirmen, basın mensuplarını bu yaptığı etkinliklerden dolayı kutladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.