Yiğit Bulut'un Seçim Tahmini

Gazeteci ve Yazar Yiğit Bulut'un Seçim Tahmini MHP ve CHP'lileri Kızıdırdı. Yiğit Bulut, yeni sosyal-ekonomik verileri analiz ederek kendi seçim tahminini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2010 17:13
Yiğit Bulut'un Seçim Tahmini

 

 

 

2011 yılının yazında yapılacak genel seçim için siyasi partiler hazırlıklara başladı. Kamuoyu şirketleri birbiri ardına anketler yayınlıyor. 

Yiğit Bulut da Habertürk'teki köşesinde kendi seçim tahmini yayınladı.

 

 

FİNANS DENKLEMLERİ DAHA DOĞRU
Finans piyasalarında kullanılan kaotik denklemler, bazen hayatın her alanında çok doğru sonuçlar üretebilir hatta modeli doğru kurarsanız, 2500 denekle yapılan tahminlerden daha doğru bile olabilir.

SEÇİM TAHMİNİ
Bu bağlamda eski sonuçları ve yeni sosyal-ekonomik  verileri analiz ederek kendi tahminimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sevgili dostlar bence 2011 seçiminden bu sonuçlar çıkacak.

- Bu AK Parti'nin kazandığı son seçim olacak

- Koalisyon değil tek parti hükümeti kurulacak

- Kazanan parti 367 üzerinden vekil çıkaracak

- MHP barajın altında kalacak

- CHP beklenen sonucu almayacak


SEÇİM SONRASI KESİN KONUŞALIM
Süheyl Batum ve Deniz Baykal seçim sonrası genel başkan olmak için ortaya çıkacak. Sevgli dostlarım, yukarıda okuduklarınız tamamen bilimsel veriler ve ''Ekonomideki her değişim siyasetten siyasetteki her değişim ekonomiden gelir" ana  kuralından yola çıkarak elde ettiğim tahminlerin duygu ve düşüncelerimi asla karıştırmadan sizlere aktardım. Kesin saklayın seçim sonrası konuşalım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum