Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana

Sofraların olmazsa olmazlarından kuru soğanın fiyatındaki yükseliş şikayetleri beraberinde getiriyor.

Yayınlanma:
Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana

Sofraların olmazsa olmazlarından kuru soğanın fiyatındaki yükseliş şikayetleri beraberinde getiriyor.Bir dönem üretimde yaşanan sorunlar ve stokçuluk nedeniyle pazar ve marketlerde bulunamayan kuru soğan ve patates aynı kaderi bu kez ürün varken yaşıyor.

Özellikle son dönemde kuru soğandaki fiyat artışı dikkat çekiyor.Isparta'da pazarlarda ve marketlerde kuru soğanın fiyatının 16 TL ile 20 TL aralığında olması görenleri hayrete düşürüyorTürkiye'nin birçok noktasında soğan üretimin yapılmasına rağmen fiyatların sürekli yükseldiğine dikkat çeken vatandaş durumdan şikayetçi.

Vatandaşlar, "Tarım ülkesiyiz ama fiyatlara dur diyemiyoruz. Bir zamanlar ürün yokluğunda fiyatlar yüksekti. Şimdi ürün varken fiyatlar yüksek. Soğanı tane ile alır olduk. Patates de ateş pahası. Bu millet ne yiyecek" diyerek tepkisi gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum