Yıldırım Yangına Neden Oldu

Yalvaç'ta dün saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağışla birlikte yıldırım düştü. İlçenin Bahçelievler Mahallesi’nde Menekşe Sokak 58 numaralı apartmanın yakınlarına düşen yıldırım sonucu evde yangın çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2014 10:28
Yıldırım Yangına Neden Oldu

BİR ANDA PATLAMA OLDU
Yalvaç Devlet Hastanesi ameliyathanesinde teknisyen olarak görev yapan Bayram Aktürk’ün (50) oturduğu dairede meydana gelen yangında can kaybı yaşanmadı.

Olay sırasında evin mutfağında eşi ve kızı ile çay içtiklerini belirten ev sahibi Bayram Aktürk ‘Dışarıda yağmur yağıyordu. Bir anda şimşek çakması sonucu evde bir gürültü duyduk. Sanki bir şeyler dökülürcesine br sesti. Mutfaktan salona çıktığımda yatak odası tarafından duman geldiğini görüp kapıyı açtım. Kapı aralanınca bir anda herşey alev aldı. Sigorta panosuna koştum ateş gibi olmuştu. Hemen itfaiyeye haber verdik. Evdeki tüm ampuller patladı yatak odası tamamen yandı’ şeklinde bilgi verdi.

YILDIRIMDAN SONRA DUMAN YÜKSELDİ
Mahalle sakinleri de şimşek çakmasının oldukça kuvvetli olduğunu ve sesin ardından evden dumanlar yükselmeye başladığını iddia ederek, ‘İtfaiye olaydan çok kısa süre burada oldu. Zamanında müdahale edilmese apartmana sıçraması işten bile değildi’ şeklinde konuştular.
Yangının nedeni itfaiye tarafından hazırlanacak rapordan sonra kesinlik kazanacak.

Haber - Foto / Nurettin Arkan - Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.