Yılın En Başarılısı

Akbank Genel Müdür Yardımcısı Hülya Kefeli Women in Leadership Forum’da “Yılın En Başarılı İş Kadını” seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2010 11:00
Yılın En Başarılısı
Türk bankacılık sektörünün öncülerinden Akbank’a “Women in Leadership Forum” organizasyonundan anlamlı bir ödül geldi. Akbank Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hülya Kefeli, “Women in Leadership Forum” tarafından iş dünyasında seçkin başarılara imza atan ve üstün performans gösteren iş kadınlarına verilen “Yılın En Başarılı İş Kadını” ödülünü aldı.
 
Bu yıl ikincisi düzenlenen “Women in Leadership Forum”, kadının toplumdaki yerinin güçlendirilmesi amacıyla faaliyet gösteren bir organizasyon. İş dünyasında kadınların artan rolünün vurgulanmasını ve alanında liderlik eden iş kadınlarının tecrübe ve deneyimlerinin paylaşılmasını hedefleyen organizasyon, özellikle Körfez bölgesine yönelik olarak düzenleniyor. “Women in Leadership Forum” değerlendirmesinde, farklı sektörlerden üst düzey yönetici kadınlardan oluşan jüri tarafından Körfez bölgesi dışında ödüle layık görülen tek yönetici, Hülya Kefeli oldu.
 
Abu Dhabi’de düzenlenen törenle ödülünü alan Akbank Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hülya Kefeli, “Yılın En Başarılı İş Kadını” seçilmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek “Akbank olarak 2010 yılında yurt dışı borçlanmada gösterdiğimiz başarı, beraberinde böyle bir ödül getirdi. İş hayatındaki Türk kadınını temsilen uluslararası alanda böyle bir ödüle layık görülmek ayrıca büyük bir mutluluk kaynağı” dedi. Kefeli, Körfez bölgesinde, iştiraki Akbank (Dubai) Limited ile faaliyet gösteren Akbank’ın böyle bir ödülle gündeme gelmesinin kendileri açısından önemli olduğunun altını çizdi.
 
Bilindiği gibi Akbank, 2010 yılının ilk 9 ayında, sadece dış borçlanma ile Türk ekonomisine 4,1 milyar dolarlık finansman kaynağı sağlamıştı. Temmuz ayında gerçekleştirilen 1 milyar dolar tutarındaki Eurobond ihracı ile Akbank, Türkiye’de Hazine’den sonra özel sektörde ilk doğrudan Eurobond ihracını gerçekleştiren kurum olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.