Yıllık Etki Listesinde ISUBÜ’den İki Akademisyen

Yıllık Etki Listesinde ISUBÜ’den İki Akademisyen

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2021 21:25
Yıllık Etki Listesinde ISUBÜ’den İki Akademisyen

Stanford Üniversitesi'nin Hazırladığı 'Yıllık Etki (2020 Yılı Çalışmalar)' Listesi'nde ISUBÜ'den 2 bilim insanı yer aldı

Stanford Üniversitesi bilim insanlarından Prof. Dr. John P. A. Ioannidis ve araştırma ekibi tarafından hazırlanan "Yıllık Etki (2020 Yılı Çalışmalar)" listesinde ISUBÜ Teknoloji Fakültemizden iki akademisyen hocamız yer almıştır.

Stanford Üniversitesi bilim insanlarından Prof. Dr. John P. A. Ioannidis ve araştırma ekibi tarafından, 22 anabilim dalı ile 176 alt bilim dalında dünyadaki bilim insanı arasından ilk yüzde 2’lik dilime giren 190 bin bilim insanının yer aldığı liste Elsevier veri tabanında yayımlandı. 19 Ekim 2021 tarihinde Stanford Üniversitesi tarafından Elsevier veri tabanında yayımlanan ve 2020 alıntı yılına göre, ilk yüzde 2‘lik dilimde bulunan "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesi "Kariyer boyu etki" ve "Yıllık etki (2020 yılı çalışmalar)" olarak iki kategoride listelendi.

Yıllık etki sıralamasında (2020 yılı çalışmalar) ISUBÜ Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ÖZTÜRK ve Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih YILMAZ yer almaktadır. Hocalarımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.