Yine Değil Yeni Bir 5 Yıl

Yine Değil Yeni Bir 5 Yıl

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2019 15:15
Yine Değil Yeni Bir 5 Yıl

Yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i kutlayan 15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği başkanı Ramazan Çapan, “Bu gün umutlarını diri tutmak isteyenlerin duaları kabul olmuştur” dedi.

Yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i kutlayan 15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği başkanı Ramazan Çapan, “Seçimden önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Beka meselesi" açıklamalarını önemseyerek ülke genelinde Cumhur ittifakına yerelde Şükrü Başdeğirmen'e karşı net tavrımız ve vermiş olduğumuz destek mesajının arkasında duruyor; 31 Mart seçimlerinin Vatanımıza milletimize ve Isparta'mıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu gün kazanan Isparta olmuştur, bu gün kazanan mazlum coğrafyaların masum insanları olmuştur. Bu gün umutlarını diri tutmak isteyenlerin duaları kabul olmuş, Reisi Cumhurun (kıymetini bilmeyenlerin) yanında daha çok kadirşinas bir millet iradesi ortaya çıkmıştır. Hizmet siyasetine sırt çevirenlere nispetle; hakkaniyetli, Milli iradeye sahip çıkan, Ülke ve toplumsal menfaatin yanında saf tutan aklı selim vatandaşlarımız ağır basmıştır. Aynı zamanda alınması gereken önemli mesajlarda verilmiştir : Halka Tepeden bakanlara, samimiyetten yoksun insanlara, Reis gibi içten olmayanlara, kişisel hesapları ve menfaati milli menfaatlerimizin önünde gelen siyasetçilere de uyarı niteliğinde bir seçim süreci atlatılmıştır. Isparta için büyük şansımız: Tevazu ve samimiyetine inandığımız Şükrü Başdeğirmen'i tebrik ediyor, yapacağı hizmetlerde başarılar diliyoruz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum