Yol Kontrollerinden Uyuşturucu Çıktı

Yol Kontrollerinden Uyuşturucu Çıktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2019 17:14
Yol Kontrollerinden Uyuşturucu Çıktı

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin havalimanı kavşağında son 1 hafta içerisinde gerçekleştirdiği kontrollerde 3 farklı araçta bulunan şahıslarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Konuyla ilgili şu bilgi verildi: “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca Gönen ilçesi Havalimanı Kavşağında son bir hafta içerisinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetlerinde, üç farklı araçta bulunan şüpheli şahısların üzerlerinde ve valizlerinde uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan arama neticesinde; 8 gram eroin, 2 gram kokain, 2 gram esrar, 9 adet uyuşturucu hap, 4 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait 7 adet fişek ele geçirilmiş olup, yakalanan malzemeler muhafaza altına alınmıştır.

Uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen; M.A.M (28), B.Ö (19) ve Y.E.Ş. (24) isimli 3 şüpheli adli makamlara sevk edilmiştir.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ