Yörük Türkmenler Polatlı’da Buluştu

Isparta Yörük Türkmen Derneği yönetimi Ankara’nın Polatlı ilçesinin Yağcılar köyünde yapılan Yörük Türkmen şölenine katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2014 13:54
Yörük Türkmenler Polatlı’da Buluştu

Yağcılar köyünde yapılan şölende TRT Haber’e röportaj veren Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Küçükyaman Türkiye genelinde birlik ve beraberlikten söz etti. En önemlisi ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini hatırlatarak "Beyler gidip Toros Dağlarına bakınız. Orada bir kara çadır var ise içinde duman tütüyorsa şunu çok iyi biliniz. Bizi hiç bir güç ve kuvvet yenemez" dedi.

Isparta Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hasan Parlakyıldız ise “Biz buraya Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Küçükyaman, Dernek Başkan yardımcısı Ramazan Dağıstan ile birlikte katildik. Burada olmaktan bizim gibi düşünen, bizim gibi konuşan, bizimle aynı kaygıları taşıyan dostlarla birlikte onların en mutlu gününde yan yana diz dize olmaktan aldığımız hazzı ve mutluluğu birlikte yaşadık. Ülkemizin geleceği için Doğusundan Batısına Güneyinden Kuzeyine kadar her yerdeki insanlarımızla birlik ve beraberliğimizi korumak ve yol gösterici olmaya devam edeceğiz” dedi.



   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.