Yörük ve Türkmenlerden TMMOB'a Tepki

Yörük ve Türkmenlerden TMMOB'a Tepki

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2016 13:08
Yörük ve Türkmenlerden TMMOB'a Tepki

Isparta Yörük Türkmen Derneği üyeleri TMMOB'nin açıklamalarına tepki gösterdi.

TMMOB Terör örgütünün sözcüsü ve siyasi kolu gibi hareket eden her platformda ülkemin huzur ve güvenini bozmaya çalışan açıklamalarda bulunan, Türkiye Cumhuriyetinin bir hukuk devleti olduğunu unutup açıklamalarda bulunan milletvekillerinin lehine açıklamak gaflettir.

Isparta Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hasan Parlakyıldız yaptığı açıklamada; Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir hukukun dışına çıkana hukuk çerçevesinde elbet gereği yapılacaktır. 1071 yılında Sultan Alparslan'ın Anadolu kapılarını açarak bu coğrafyayı Türk yurdu yaptıktan sonra 2016 yılına gelinceye yaşanan ve ülkem üzerine oylanan oyunlar ortadadır. Her dönemde farklı belalarla ülkemin geleceğine ipotek koymaya çalışan siyonizmin uşaklarına karşı necip Türk milleti dik duruşu ve yaratanın yardımı ile de her türlü oyunu bozacak güce ve inanca sahiptir. TMMOB 4.11.2016 tarihinde yapmış olduğu açıklamada tutuklu milletvekillerinin değil sanki terör örgütünün ağzı ile açıklama yapmıştır. bir sivil toplum örgütü olarak siyasi arenada kendine ve temsil ettiği meslek kuruluşunun iç dünyasına yönelik açıklamalar yapmalıydı.
Yörük Türkmen camiası olarak TMMOB genel merkezini öncelikle açıklamasını geri çekmeye eğer geri çekilmez ise yeni bir açıklama ile düzelmeye davet ediyoruz. Her karış toprağı şehit kanı ile sulanmış bu topraklarda hesabı olanlarla ortak hareket eden her kim ve meslek kuruluşu da olsa bu milletin onlara karşı sabrının da bir sonu elbet vardır. Şunu iyi bilmeliler ki Türk milletinin hoşgörüsünün de bir sınırı vardır. Bu sınır zorlanırsa neler yapabileceğini zannedersem bu toplum 15 Temmuz da bizlerin huzur ve güvenini bozmak isteyenlere göstermiştir. Türkün ayranı kabarınca neler yaptığını tarih sahnelerinden iyice öğrenilebilir.
Cennet yurdumun huzur güven ve geleceği ile oyun oynamak isteyen var ise bunu defalarca düşünmeli hatta o düşüncesini yok etmeli "Biz bir ölür Bin diriliriz" Atalarımızın mirası evlatlarımızın emaneti olan bu topraklar sonsuza kadar bizimdir ve bizim kalacak.
İlimizde TMMOB genel merkezinin açıklamalarına tepki koyan ve istifa eden yürekli kardeşlerimize ve meslek kuruluşlarına camiamız adına sonsuz teşekkür ederiz. Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum