Yüreğimiz Mehmetçikle Atıyor

Mehmetçiğin Harekatı Türkiye'yi Birleştirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2019 11:22
Yüreğimiz Mehmetçikle Atıyor

Hem karadan hem havadan süren Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Tel Abyad ve Resulayn'daki terör hedefleri obüs atışlarıyla vuruluyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, harekatın başarıyla devam ettiği bildirildi. Barış Pınarı Harekatı, tüm Türkiye’yi vatan mevzisinde birleştirdi. Isparta’da da siyasetin farklı yelpazelerinde yer alan isimlerden ardı ardına harekata destek mesajları geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır” ifadeleriyle başlatılan Barış Pınarı Harekatı, karadan ve havadan devam ediyor. Kahraman Mehmetçiğin sürdürdüğü Barış Pınarı Harekatı tüm Türkiye’yi vatan mevzisinde birleştirdi.

Isparta’da siyasetin farklı yelpazelerindeki isimlerden de ardı ardına herakata destek mesajları geldi. Gerek basın açıklamaları gerek sosyal medya mesajlarıyla harekata destek veren Isparta siyaseti ve bürokrasisi “Yüreğimiz Mehmetçikle Atıyor” mesajı verdi.

TERÖR TEHDİDİ BERTARAF EDİLECEK
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yayınladığı mesajda “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekâtında askerlerimize üstün başarılar diliyor, görev alan Mehmetçiklerimizin her birini alınlarından öpüyorum.

Bu harekâtla inanıyorum ki, güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridoru yok olacak, ülkemize yönelik terör tehdidi tamamen bertaraf edilecektir.

Barış ve istikrarı sağlamak, huzur, kardeşlik, sınır güvenliğimiz ve bölge halkını terör örgütlerinin zulmünden kurtarmak için başlatılan Barış Pınarı Harekâtında Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

DUALARIMIZ MEHMETÇİĞİMİZLE
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da “"Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtları bölgelerindeki Araplar, Türkmenler, Kürtler ve diğer etnik gruplar ile mazlumların koruyucusu Türkiye olduğu gibi, Barış Pınarı Harekâtı bölgesindeki Araplar, Türkmenler, Kürtler ve diğer etnik grupların ve mazlumların da koruyucusu Türkiye'dir. Türkiye'nin hedefi, bölgedeki Kürtler, Araplar ve diğer etnik gruplar değildir. Türkiye'nin hedefi, terör örgütleri ve teröristler ile terör örgütleri ve teröristlere ait her tür silah, mühimmat ve teçhizatlardır. Bunun aksini iddia, Türkiye'ye iftiradır. Gönlümüz, yüreğimiz ve dualarımız kahraman Mehmetçiğimizle birliktedir” mesajı verdi.

ORTAK ARZUMUZ ORDUMUZUN BAŞARI ELDE ETMESİ
CHP Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü ise harekatla ilgili açıklamasında “Ordumuzun başarı elde etmesi hepimizin ortak arzusudur” dedi. Kürkçü, “Elbette hiç kimsenin burnu kanasın istemeyiz. Ordumuzun başarı elde etmesi hepimizin ortak arzusudur ama süratle Türkiye yönetiminin Şam yönetimiyle görüşmesi lazım. Suriye'nin terörden arındırılması için. Bu ilişki kurulduğu taktirde Suriye'nin, Türkiye arasındaki ilişkilerin düzelmesi, Suriye'nin terörden arındırılması açısından çok önemli" dedi.

DEVLETİMİZİN VE ORDUMUZUN
YANINDA OLMA VAKTİDİR
İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan da bir mesaj yayınlayarak “Yüreğimiz Mehmetçiğimizle birlikte” mesajı verdi. Başkan Tandoğan, “Ulusal güvenliğimiz başta olmak üzere bölgenin istikrarı ve barışı, terör gruplarının temizliği için TSK Barış Pınarı Harekatı’nı başlattı. Allah ordumuzu korusun ve askerimizin ayağına taş değdirmesin. Dualarımız ve kalbimiz onlarla. Devletimizin, ordumuzun yanında olma, sağlıklarına, başarılarına dua etme vaktidir. Yolları açık olsun, saçlarının teline zarar gelmeden ocaklarına dönebilsinler. Sultan Alpaslan’ın Fatih’in Atatürk’ün evlatları, Kahraman Mehmetçiklerimiz; Yüreğimiz, dualarımız sizinle” ifadelerini kullandı.

ORDUMUZA BAŞARI DEVLETİMİZE
FERASET VE DİRAYET DİLİYORUZ
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay da, "Ordumuza başarı, devletimize feraset ve dirayet diliyoruz. Mehmetçiklerimizin sağ salim yurdumuza dönmesini ve bir an evvel coğrafyamızda huzurun hakim olmasını temenni ediyoruz" dedi.
ABD VE PKK KAYBEDECEK
Vatan Partisi Isparta İl Başkanı Bilal Şimşir de açıklamasında “Kahraman Mehmetçiğimizin kılıcı keskin olsun. ABD ve PKK kaybedecek, Türkiye kazanacak” dedi. Başkan Şimşir, “Türkiye Hükümetinin silahlı güç kullanma kararlılığının ve Mehmetçiğin kahramanlığının kesin zafer kazanacağı koşullar oluşmuştur. Türkiye’nin 24 Temmuz 2015’ten bu yana PKK’yı hendeklere gömme, FETÖ Darbesini bastırma, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı harekâtlarıyla kazandığı büyük başarılar, kesin zafer yolunu açmıştır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Isparta’daki bir çok meslek örgütü, sivil toplum kuruluşu ve sendika temsilcisi de yayınladıkları mesajlarla Türk Silahlı Kuvvetleri’nin icra ettiği Barış Pınarı Harekatına destek verdiler. Mesajların ortak noktası ise “Terörün kökü kazınacak” oldu.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.