Yurtdışından Geldi Isparta’da Şifa Buldu

Yurtdışından Geldi Isparta’da Şifa Buldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2019 18:35
Yurtdışından Geldi Isparta’da Şifa Buldu

60 yaşındaki Sultan Yeşil uzun zamandır çektiği böbrek ağrıları için Şehir Hastanesi Üroloji Polikliniğine başvurdu.

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Yunus Ünal tarafından muayene edilen hasta yapılan tetkikleri sonucunda Isparta Şehir Hastanesi’nde ilk kez uygulanan SUPİN PCNL(Sırtüstü yatırılarak yapılan Kapalı Böbrektaşı Ameliyatı) ile sağlığına kavuşturuldu.

Sırtüstü yapılan ameliyatın kilolu hastalar ve kronik hastalıkları bulunan hastalar için komplikasyonsuz ve hiçbir sıkıntı olmadan sonuçlandığını belirten Yunus Ünal, “Bu şikayetlerle başvuran fakat kilolu olup solunum sıkıntısı, tansiyon gibi kronik hastalıkları bulunan hastalarımızda uyguladığımız bu ameliyat hastanemizde ilk kez uygulanmış olup, SGK kapsamında ücretsiz olarak uygulanmaktadır” diye konuştu.

Yurtdışında yaşadığını belirten Sultan Yeşil yıllardır böbrek ağrıları çektiğini, yurtdışında ve yurtiçinde defalarca doktorlara gittiğini ve ameliyatı çok riskli olduğu için yapmadıklarını belirterek; “Isparta Şehir Hastanesi’nde Yunus Beyin adını duyup geldim. Doktorum ameliyatımı yaptı ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ameliyatımda ve hastanede yattığım sürede doktorum, hemşirelerim, çalışanlar çok güzel ilgilendiler. Yemekler bile ayrı kapaklı geldi. Avrupa’da böyle hastane yok. Herkese anlatıyorum. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.