Yurtdışından Gelen Çocuk Hasta SDÜ Hastanesinde Sağlığına Kavuştu

Yurtdışından Gelen Çocuk Hasta SDÜ Hastanesinde Sağlığına Kavuştu

Yayınlanma:
Yurtdışından Gelen Çocuk Hasta SDÜ Hastanesinde Sağlığına Kavuştu

İngiltere’de yaşayan ve yaklaşık bir yıldır sağlık sorunları olan 14 yaşındaki hasta SDÜ hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Pediatrik Gastroenteroloji Bölümünden aldığı tedavi sonrası sağlığına kavuştu.

SDÜ Hastanesine ‘epigastrik ağrı’ şikayeti ile başvuran 14 yaşındaki Maryam Khan’a, Pediatrik Gastroenteroloji Bölümünde yapılan tetkikleri sonrasında akut gastrit teşhisi konuldu.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Pediatrik Gastroenteroloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Akçam, “Bölümümüze ‘epigastrik ağrı’ şikayeti ile başvuran 14 yaşındaki hastamıza akut gastrit teşhisi konuldu. Medikal tedavinin ardından hastamız sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Çocuklarının sağlık sorunları ile ilgili yaptığı araştırma sonucunda SDÜ Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’na ulaştıklarını belirten ailesi, aldıkları sağlık hizmetinden memnuniyetlerini dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.