Zabun; "Motivasyonumuz Tam, Enerjimiz Tamdır.”

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, partisinde düzenlendiği toplantı ile istifasını vererek Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Yayınlanma:
Zabun; "Motivasyonumuz Tam, Enerjimiz Tamdır.”

10 yıldır sürdürdüğü İl Başkanlığı görevinden ayrılarak siyasi yaşamında yeni bir perdeyi aralayan Zabun, “Bizde bu vatan aşkı bizde bu hizmet aşkı bizde bu dayanışma ruhu güçlü olduğu müddetçe aşamayacağımız hiçbir güçlük tanımıyoruz. Milletimize hemşerilerimize ve ülkemize kendimize güveniyoruz. Motivasyonumuz tam, enerjimiz tamdır.” dedi.

İşte Başkan Zabun'un açıklamaları; Bundan yaklaşık 10 yıl önce 2014 yılının Ocak ayından bu yana Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle Ak Parti Isparta İl Başkanlığını yürütmekteyim.

Geride bıraktığımız 10 yıllık süreç içinde çok yoğun bir tempo ile ve sizlerle birlikte olduk. Sevinçlerimizi üzüntülerimizi birlikte yaşadık. Ülke ve Isparta olarak karşı karşıya kaldığımız meşakkat ve güçlükleri birbirimize yaslanarak aştık.Şükür ki bütün süreçlerde başta teşkilatımız olmak üzere tüm Ispartalı Hemşerilerimiz bizden desteklerini hiç esirgemedi. Kimi hemşerilerimiz ile omuz omuza yürüdük. Birçok hemşerilerimiz, dili dualı nenelerimiz alnı secdeli büyüklerimiz yürekten gönderdiği dualarıyla bize destek oldular.

Biz tüm hemşerilerimizin pozitif enerjisini ve yüreklendirmesini hep yanımızda hissettik. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız Allah sizlerden ve tüm Ispartalı Hemşerilerimizden sonuna kadar razı olsun.İnşallah hemşerilerimizin destekleri ile Hem Isparta olarak hemde ülke olarak çok güzel ve çok güçlü yarınlar bizleri beklemektedir. İnşallah evlatlarımıza çok daha müreffeh çok daha demokratik bir Isparta ve ülkeyi elbirliği ile miras bırakacağız.Bizde bu vatan aşkı bizde bu hizmet aşkı bizde bu dayanışma ruhu güçlü olduğu müddetçe aşamayacağımız hiçbir güçlük tanımıyoruz. Milletimize hemşerilerimize ve ülkemize kendimize güveniyoruz.

Motivasyonumuz tam, enerjimiz tamdır. Değerli hemşerilerim şuandan itibaren 10 yıldır yürüttüğüm il başkanlığı görevini Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve Genel Başkan Yardımcımız ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın ERKAN KANDEMİR’in müsaadeleri ile 2023 genel seçimlerinde Milletvekili adayı olmak için Ak Parti Isparta İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Geride bıraktığımız 10 yıllık il başkanlığım döneminde birlikte çalıştığımız tüm yönetim kurulu üyelerimize, İlçe başkan ve teşkilatlarımıza, İl demokrasi hakem kurulu ve İl disiplin kurulu üyelerimize, Belde ve köy ve mahalle başkan ve teşkilatlarımıza, İl Kadın Kolları Başkan ve il yönetimleri ile ilçe başkan ve yönetimlerine, İl Gençlik Kolları Başkan ve il yönetimleri ile ilçe başkan ve yönetimlerine, İl Genel meclis başkan ve il genel meclis üyelerimize, İl ve ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile belediye meclis üyelerimize, seçimlerde görev alan tüm kardeşlerime, Sandık kurulu temsilcilerimiz ile müşahitlerimize, tüm üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Yine geride bıraktığımız dönem içinde birlikte mesai yürüttüğümüz değerli milletvekillerimiz TBMM başkan vekilimiz Süreyya Sadi BİLGİÇ , YSK temsilcimiz Recep ÖZEL’e, milletvekilimiz Mehmet Uğur GÖKGÖZ’e, önceki dönem milletvekillerimiz Haydar Kemal KURT, Said YÜCE, Said DİLEK, Mehmet Emin Murat BİLGİÇ’e, teşekkürlerimi sunuyorum.

Yine bu güne kadar Ak Partinin kuruluşundan bu güne emekleri son derece kutsal olan önceki dönem tüm il başkanlarımıza Nuri UZAKTAŞ’A, Abdullah GÜLCEMAL’e, önceki dönem tüm ilçe başkanlarımız ile tüm ilçe teşkilatlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.Rahmeti rahmana kavuşmuş çok değerli teşkilat mensuplarımız ile belediye başkanlarımızı, Hasan BALAMAN ı Mustafa ÜSTÜN’ü ve diğer tüm rahmetli olan belediye başkanlarımız ile görev alan tüm arkadaşlarımızı birkez daha minnet ve rahmetle anıyorum.Yine bu uzun dönem içinde yokluğuma katlanan başta eşim olmak üzere çocuklarıma ve anne ve babama yürekten teşekkür ediyorum.Kamuda görev yapan işçi ve memur tüm kamu personelimize, esnafımıza sanayicimize çiftçimize, işçimize, tüm sivil toplum kuruluşu ve oda ve meslek odası başkan ve yönetimleri ile mensuplarına, Tüm Ispartalı Hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyor ve bu güne kadar ortaya koydukları çaba ve gayretler için minnettar olduğumu belirtmek istiyorum.

Yine yıllarca sıkı temas halinde yürüdüğümüz, görünen ve görünmeyen aktörleri ile tüm değerli basın mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum.Hassaten tüm süreçlerde bizlere destek olan önceki dönem ve halen birlikte çalıştığımız Isparta il Koordinatörümüz Çankırı milletvekilimiz sayın Salim ÇİVİTÇİOĞLU’na, Bölge koordinatörümüz Ankara milletvekilimiz Sayın Orhan YEĞİN ‘e, Genel Başkan yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan KANDEMİR’e genel başkan yardımcılarımıza ve bakanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

Bilahassa Ispartamıza ve Ispartalı hemşerilerimize derin sevgi ve muhabbet duyan ve sizlere selam ve muhabbetlerini ileten Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A yürekten teşekkür ediyor ve minnetlerimi sunuyorum.Çıkmış olduğumuz bu yeni yolculukta Allah Yar ve yardımcımız olsun diyor, sevgi saygı ve muhabbetlerimizi sunuyorum, Allaha Emanet olunuz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.