Zabun ve Gökgöz’den Eğirdir-Madenli Duble Yol Müjdesi

Zabun ve Gökgöz’den Eğirdir-Madenli Duble Yol Müjdesi

Yayınlanma:
Zabun ve Gökgöz’den Eğirdir-Madenli Duble Yol Müjdesi

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Isparta’nın en önemli sorunlarından biri olan Eğirdir-Gelendost-Madenli arasındaki 48 kilometrelik duble yol çalışmasının 2024 yatırım programına dahil edildiğini açıkladı. Böylece Isparta-Konya duble yol çalışmaları tamamlanmış olacak.

Yapımına 2014 yılında başlanan Isparta-Konya karayolundaki duble yol çalışmaları artık tamamlanma aşamasına gelecek. Yolun 48 kilometrelik bölümünün bu yılki yatırım programına alındığı çalışmalara en kısa sürede start verilmesi bekleniyor. Konuyla ilgili olarak edinilen bilgilere göre, AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'ün gayretleri ve sıkı takibi sonucu Isparta’nın en önemli sorunlarından biri olan ve Isparta-Konya karayolunda yer alan Eğirdir-Gelendost-Madenli arasındaki bölümün duble yol olarak 2024 yatırım programına dahil edilmiş durumda.

Milletvekili Zabun, Isparta’nın en önemli sorunlarından biri olan Isparta-Konya duble yol çalışmalarında artık sona gelindiğini ifade ederek, bu yılki yatırım programına alınan 48 km. lik yolun da tamamlanmasıyla Isparta-Konya yolunun duble yol çalışmalarının tamamlanmış olacağını kaydetti.

Milletvekilleri Zabun be Gökgöz , “Bu yolun duble yol yatırım programına dahil edilmesinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, Strateji Bütçe Başkanına, Ulaştırma Bakanımıza, Karayolları Genel Müdürümüze, önceki dönem Karayolları Bölge Müdürümüze ve emeği geçen tüm ilgililere teşekkür ediyoruz. Isparta’nın tüm sorunlarının yakın takipçisiyiz. İnşallah Dereboğazı yolumuzun da duble yol çalışmalarını zamanla nihayete erdireceğiz. Hemşehrilerimiz hiç merak etmesin” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum