“Zamansız Bir Yenilgi Oldu”

Ispartaspor teknik direktörü Hakan Yılmaz, bugün saat 11:30’da kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma:
“Zamansız Bir Yenilgi Oldu”

Ispartaspor teknik direktörü Hakan Yılmaz, bugün saat 11:30’da kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Ispartaspor’un başarılı oyuncuları, Cemal Kızılateş ve Hüseyin Afkan’ın katıldı.

Haftasonu deplasmanda oynanan Menemenspor maçının zamansız bir yenilgi olduğu belirten Hakan Yılmaz, belki de ligin en kritik mağlubiyetlerinden birini aldık. Mental olarak çok şey ifade edebilecek bir mağlubiyet oldu. Bunun telafisi için mutlaka bir yerlerden ekstra galibiyetler almak lazım.” Dedi.

Alınan kötü sonucun temel nedeninin, 3 hafta süren yoğun tempoyla maçlara çıkmalarına bağlayan Yılmaz, “Futbolcularımızda mental ve fiziki yorgunluk var. Bu yüzden geçen hafta idman saatlerini 60 dakikaya düşürdük,izinleri artırdık.

Bu Maç O Maç Değildi

Takımımızda 20 yaş gurubunu kapsayan oyuncu gurubu var. Mental ve fiziki olarak iyi değildik. Bizler teknik heyet olarak bir kırılma bekliyorduk ancak, bu maç o maç değildi. Rakibimizin de dinlenmiş olması işi zorlaştırdı. Ayrıca 2 penaltıda da yanlış kararlar verildi. Yönetimimiz federasyon nezninde girişimde bulunacaklarını ifade ettiler.

Evimizde oynayacağımız Arnavutköyspor maçına iyi hazırlanıp, ekstra galibiyetler çıkarmamız gerekecek. Kendi sahamızdaki maçlarda genel olarak iyi oynuyoruz. Taraftarımız galibiyet almamızda önemli bir unsur teşkil ediyor. Onların yokluğunu hissedeceğiz ancak çeşitli organizasyonlarla bizimle birlikte olabilirler. Ligi seyircilerimizle birlikte iyi bir yerde bitirip, yükselişe geçeceğiz” dedi.

Kaleci Değişikliğinin Nedeni

Menemenspor maçının 2. Devresine kaleci değişikliği yapılarak başlanması nedeninin sorulması üzerine Hakan Yılmaz: “Korcan’ın dizinde bir esneme oldu. Değişiklik yapmak zorunda kaldık” şeklinde cevap verdi.

Menemenspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan başarılı oyuncu Cemal Kızılateş, “Hakan hocamın dediklerine katılıyorum. Çok zamansız ve ağır bir mağlubiyet oldu. Kendi performansımdan memnun değilim. Bize yakışmayan oyun vardı. Ders çıkarmak zorundayız. Önümüzde Arnavutköyspor maçı var. Toparlanacağız ve elimizden geleni yapacağız” dedi.

Diğer başarılı oyuncu Hüseyin Afkan ise, Menemenspor maçının beklemedikleri bir mağlubiyet olduğunu ifade ederek, gelecek hafta oynayacakları maçlarda galibiyet alarak ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Futbolcuların açıklamalarının ardından tekrar konuşan teknik adam, “Biz, ligde çok gerilerden mesafe kat ederek geliyoruz. Kendi gerçeklerimizi biliyoruz. Genç bir takımız. Olumsuz yorumlar bizi, kırsa da herkesi seviyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.