Zeynep Günaydın Konur: 'Ben Çok İyi Bir Mimarım'

Yüksek Mimar Zeynep Günaydın Konur, savunmasında iyi bir mimar olduğunu iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2012 15:10
Zeynep Günaydın Konur: 'Ben Çok İyi Bir Mimarım'

Babasının belediye başkanı olma gücünü kullanarak şahsına çıkar sağlamak gibi bazı suçlarla yargılanan Yüksek Mimar Zeynep Günaydın Konur, savunmasında iyi bir mimar olduğunu iddia etti.

Her iyi mimar gibi kendisinin de işlerini yakından takip ettiğini belirten Konur, "ben çok iyi bir mimarım. Üzerime isnat edilen suç, benim işimi ne kadar iyi yaptığımı ortaya koyuyor. İşime ne kadar sıkı sarıldığımı ortaya koyuyor. Telefon kayıtlarında görülecektir ki ben sadece Isparta Belediyesini değil,iş yaptığım tüm belediyeleri arıyorum. Direk İmar Müdürlerini cepten arıyor ve konuşuyorum. Kendimi ispat etmek için babama ihtiyacım yok. İyi bir mimar olduğum için ve babama yönelik oyunlar nedeniyle buradayım" dedi.

Zeynep Günaydın Konur, TAPE kayıtlarındaki 'kulübe projesi bile olsa haberim olacak' sözünü Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu'ya bir anlık siniri dolayısıyla söylediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum