20 Yıldır Kayda Değer Ne Yaptınız?

20 Yıldır Kayda Değer Ne Yaptınız?

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2021 13:58
20 Yıldır Kayda Değer Ne Yaptınız?

Köylere hizmet götürülmediğini eleştiren İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’u ‘şov’ yapmakla suçlayan AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu’na İyi Parti kanadından yanıt gecikmedi. 20 yıllık AK Parti iktidarı döneminde duble yolların dahi tamamlanamadığını belirten İyi Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, “Duble yolların yapılması için kaç kişinin daha ölmesi gerekiyor” dedi.

Oturdukları yerden toplantı yapmak yerine köy köy gezerek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, “Şov yapmakla suçlanıyoruz. Ne zamandan beri siyasetçinin vatandaşa inmesi şov olarak nitelendiriliyor.

Köy köy geziyoruz. Allah’a şükür ki böyle çalışkan bir vekile sahibiz. Oturduğumuz yerden insanları çağırıp toplantılar yapmıyoruz. Yani ayaklarına kadar gidiyoruz. Onların sıkıntılarını dile getiriyoruz. Fakat burada biz neyle suçlanıyoruz. Şov yapmakla. Ne zamandan beri siyasetçinin vatandaşa inmesi şov yapmak olarak nitelendiriliyor.”

AK Parti iktidarını yıllardır duble yolları yapamamakla suçlayan Başkan Büyükçam, “Kendi hizmetlerinin önünde fotoğraf çekilmemizi söyledi. Mutlaka 20 yılda bir hizmeti vardır. Biz e 20 yılda ne yaptınız diye soralım kendilerine. Tamamını çıkarsınlar. Gözden geçirelim 20 yıl da ne yapılmış. Eğer Isparta için kayda değer ne varsa gider onun önünde de fotoğraf çekiliriz. Duble yolların olmayışının faturasını yaşanan kazalar ile Ispartalıların nasıl ödediğini görüyoruz. Dereboğazı yolumuz, Konya yolumuz, ilçeler arası köy bağlantı yollarımız. Bir çok şehirde duble yollar bitti, ilçeler arası yollar duble olmaya başladı. Isparta’mız neden mahrum kalsın.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum