3 Ay Farkla Tarih Tekerrür Ediyor!

3 ayda iki kez Türkiye’nin Enerji Altyapısı Tamamen Bitirilmiş Tek İli Olduk!

Yayınlanma:
3 Ay Farkla Tarih Tekerrür Ediyor!

Isparta'da Şubat ve Mart aylarında yaşanan yoğun kar yağışının ardından kentte büyük çaplı ve uzun süreli elektrik kesinleri yaşanmış bir çok vatandaş mağdur olmuştu.

Yaşanan olumsuzlukların ardından Isparta'da elektrik tellerinin yer altına alınması kararı alınmıştı.

Yaz boyu süren çalışmalarda şehrin bir çok bölgesinde çalışmalar başlamış ve elektrik hatları yerin altına alınmaya başlamıştı.

Bu çalışmaların ardından 14 Temmuz 2022 tarihinde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yaptığı açıklamada "çalışmaların ay sonuna kadar tamamlanacağını belirterek, “Sonuçta Türkiye’nin enerji altyapısı tamamen bitirilmiş tek il olduk” demişti.

3 AY FARKLA TARİH TEKERRÜR EDİYOR!

Aradan yaklaşık 3 ay geçtikten sonra Başkan Başdeğirmen sosyal medya hesabından tekrar açıklama yaparak "Artık Isparta, Türkiye'nin elektrik alt yapısı tamamlanmış tek şehri oldu." dedi.

Ancak bugün itibari ile ana sokak ve caddelerde tamamlanan elektrik tellerini yer altına alma çalışmaların ara sokaklarda halen yapılmamış olması akıllarda soru işareti bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum