“65 Yaş Üstü Vatandaşlarımız İçin 31 Mart’a Kadar Karar Almışlar”

Günaydın Açıkladı: “65 Yaş Üstü Vatandaşlarımız İçin 31 Mart’a Kadar Karar Almışlar”

Yayınlanma:
“65 Yaş Üstü Vatandaşlarımız İçin 31 Mart’a Kadar Karar Almışlar”

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın mevcut belediye yönetiminin 65 yaş ve üzeri vatandaşların halk otobüslerinden ücretsiz yararlanması için 31 Mart 2024’e kadar encümen kararı aldığını açıkladı.
Günaydın, “Biz seçilirsek ömür boyu ücretsiz olacak”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, halk otobüslerinden ücretsiz yararlanan 65 yaş ve üzeri vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı.

Günaydın, 10 Kasım 2023’de toplanan belediye encümeninin aldığı kararı açıkladı. Günaydın, “Mevcut belediye yönetimi, encümeni toplayarak, 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın 31 Mart 2024 tarihine kadar otobüslerden ücretsiz yararlanabileceği yönünde karar almış. Yani seçimde bu insanlarımızın tepkisini çekmemek için böyle bir yola tevessül etmişler. Seçimi kazandıklarında bu insanlarımız otobüse ücretli binmek zorunda kalacak. Yaşlılarımız, emeklilerimiz bizim başımızın tacı. Biz tekrar göreve geldiğimizde bu insanlarımız otobüslere ömür boyu ücretsiz binecekler” dedi.

aa-001.webp

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum