Adem Yıldız’dan Vedat Şenol’a Sert Tepki!

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı Adem Yıldız’dan, Vedat Şenol’un Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı hakkındaki yorumuna sert tepki!

Yayınlanma:
Adem Yıldız’dan Vedat Şenol’a Sert Tepki!

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı Adem Yıldız’dan, Vedat Şenol’un Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı hakkındaki yorumuna sert tepki!

“Bugün çok net bir şekilde ortaya çıktı ki , seçim sonrası en büyük kırılmayı CHP yaşayacak. Seçimlerden sonrası partinin içinde CHP’liden çok yuvalanan diğer partililer CHP’den ayrılınca büyük bir kırılma yaşayacak ve bu sonuç İl Başkanı Vedat Şenol’u direkt etkileyecek. Genel seçimlere Yalım Halıcı ile giren CHP kendi öz benliğini unutup karma politika üreterek 100 yıllık kimliğini geride bıraktı ve büyük bir değişime girdi. Bu değişim Vedat Şenol ve ekibini direkt etkileyecektir.

Gökmen beyin duruşunun Zafer Partisine oturmayacağını söyleyen Vedat bey size soruyorum:
Kendisini Türkçü olarak tanımlayan ve amcası Türk Dünyası Vakfı kurucusu olan belediye başkan adayınız partiniz Dem Parti- HDP ile iş tutarken sizin partinize uyuyor da ; Atatürkçülükten taviz vermeyen bir insan Atatürkçü ideolojiye sahip Zafer Partisine nasıl oluyor da uymuyor? Siz değil miydiniz 2019 da kendi ittifak adayınız Gökmen bey’e oy vermeyip ‘’biz eskisiyle devam edelim’’ diyerek MHP’ ye oy veren? Biz bu seçim yapılan tüm riyakarlıkları ortaya çıkaracağız ve Isparta’yı Atatürkçü, Milliyetçi bir belediye başkanı huzurlu, adil bir şekilde yönetecek!” İfadelerini Kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.