‘Ağzıma Lokmayı Koymam, Sizin İstediğinizi Yerine Getiririm’

‘Ağzıma Lokmayı Koymam, Sizin İstediğinizi Yerine Getiririm’

Yayınlanma:
‘Ağzıma Lokmayı Koymam,  Sizin İstediğinizi Yerine Getiririm’

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Fatih Mahallesi’nde bulunan Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette duygu dolu anlar yaşayan Günaydın, Şehit Ailelerine, Gazi ve Gazi ailelerine yönelik olarak: ‘Benden bir isteğiniz olursa, ağzıma lokmayı koymam sizin isteğinizi yerine getiririm’ sözlerini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde Şehit Aileleri ve Gazilere ayrı bir önem veren Yusuf Ziya Günaydın ziyaretler kapsamında, Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin bulunduğu tesisi ziyaret etti. Günaydın’a, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Oğuzhan Pesen’de eşlik etti.

agzima-lokmayi-koymam-sizin-istediginizi-yerine-getiririm-1.jpg

Ziyarette Muharip Gaziler Derneği Isparta Şube Başkan vekili Hamit Gülbiçer ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ile sohbet eden Günaydın: ‘Benden bir isteğiniz olursa, ağzıma lokmayı koymam sizin isteğinizi yerine getiririm’ diyerek duygu dolu anlar yaşadı.

Dernek Başkanlarının ve yöneticilerin talep ve beklentilerini de dinleyen Yusuf Ziya Günaydın, ‘Sizlerin en ufak bir sorunu dahi olmamalıdır. Sizlerin evlatları ve sizler, bu vatanın en değerli insanlarısınız” dedi.

Ziyarette Muharip Gaziler Derneği Isparta Şube Başkan vekili Hamit Gülbiçer ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı’da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, seçim çalışmalarında başarılar dilediler.

agzima-lokmayi-koymam-sizin-istediginizi-yerine-getiririm-2.jpg


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.