Arzava Açılıyor

Arzava Açılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2022 19:06
Arzava Açılıyor

İşletmeciliğini şehrin başarılı iş insanlarından Muammer Diktaş’ın yapacağı ‘Arzava Işık  Krallığı’ restaurant 14 Şubat Pazartesi günü saat:17.00’de Çünür Mahallesi’nde açılıyor.

Antik Çağda, Göller Bölgesi’nden Ege Denizi'ne uzanan kuşakta kurulmuş Işık Krallığı'nın adı olan ARZAVA, Eğirdir’den sonra Isparta’ya da 'MERHABA' diyor.

Isparta, 14 Şubat Pazartesi günü bambaşka bir lezzetle tanışacak.  

Çünür Mahallesi Yeni Otogar karşısında açılacak olan Arzava Restaurant sizlere eşsiz damak tadı sunacak.

ISPARTA HASRETİNİ ÇEKTİĞİ RESTAURANTA KAVUŞUYOR

14 Şubat Pazartesi günü saat 17.00’de görkemli bir törenle müşterilerine merhaba diyecek olan Arzava Restaurant’ta; Balık çeşitleri, Kırmızı ve Beyaz Et çeşitleri, Salatalar, Mezeler, Kahvaltı çeşitleri, Ara sıcaklar, Soğuk ve Sıcak içecekler, Hamburger ve Sürpriz Oyuncaklı Çocuk Menülerini rahatlıkla bulabilirsiniz.

ŞEHRİN EN BÜYÜĞÜ

Arzava, 150 m2 çocuk oyun alanı, 550 m2 oturma alanı, hiçbir şekilde otopark sorunu olmayan ve toplam da 1000 m2'lik alanıyla, şehrin en büyük restaurantı olma özelliğini taşıyor.

Arzava Restaurant işletmecisi Muammer Diktaş, ‘14 Şubat Sevgililer Günü'nde, sevdikleriniz ve ailenizle beraber açılışımıza bekliyoruz’ dedi.

Arzava Restaurantı, 0539 949 65 32  numaralı telefonu  arayarak rezarvasyon yaptırabilirsiniz.

1-150.jpg

2-070.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum