Aşı Olmayana Aş İşi Olmayana İş

Aşı Olmayana Aş İşi Olmayana İş

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2019 15:19
Aşı Olmayana Aş İşi Olmayana İş

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, aşı olmayana aş işi olmayana iş sağlayacak projelerleri uygulayacaklarını belirterek, yapılacak projelerde çok sayıda personel ihtiyaç duyacaklarını söyledi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ikamet ettiği Hızırbey Mahallesi’nde kahvehaneyi hınca hınç dolduran vatandaşla buluştu. 31 Mart’ta Isparta’da yepyeni bir dönem başlayacağını kaydeden Başdeğirmen; bu seçimde vatandaşla belediye aramızda köprü olacak belediye meclis üyelerini seçiminin yapıldığını da hatırlattı. Türkiye’nin iç ve dış mihraklar tarafından kıskaç altına alınmaya çalışıldığını aktaran Başdeğirmen “ Bu nedenle bu yerle seçimler çok önem arz ediyor. Millet olarak bu seçimlerden de güçlü çıkmak zorundayız. İktidar olarak milletimiz için yaptıklarımız ortada. Türkiye’yi topla tüfekle yıkamayanlar, ekonomiyle vurmak istiyorlar. Ama onu da başaramayacaklar. Biz değerlerimize sahip çıktımız, biz biliriz dediğimiz sürece bizi bölemeyecekler” dedi.

SEÇİME 20 GÜN KALA ARSAYI
BULDULAR ADAMA GÜNAYDIN DERLER
Esnaflıktan, ticaretten geldiğini kaydeden Başdeğirmen “ Esnaflık demek bu şehrin insanını tanımak demek, sorunlarını bilmek demektir. Biz vatandaşın içinde yoğrulduk. Biz sizlere hizmet etmeye hazırız. Bu iş gönül işi deyip ilkeli, eşit ve adaletli şekilde hizmet tekme istiyoruz. Biz sizlere sosyal konut yapacağız. Vatandaşın en çok talebi bu yönde. Son 10 yıldır Türkiye’nin bir çok ilinde, ilçesinde sosyal konut üretilmiş ama Isparta’da bir tane yok. 6 ilçemizde bile 2 bin 750 sosyal konut yapılmış. Ama bugün bakıyorsunuz Isparta’da arsa yok diyenler seçimlere 20 gün kala arsayı buldular. 200 meclis toplantısında karar alınmamış, ama son meclis toplantısında konut için arsa ayrılmış. Adama günaydın derler. Yaptığınız işin inandırıcı olması lazım. Sen 10 yıldır bir tek sosyal konut üretme, önümüzdeki 5 yıl için yapacağım de. Buna nasıl inanacağız?” dedi.

YATIRIMCININ ÖNÜ AÇILACAK
İŞ İMKANI SAĞLANACAK
Bir vatandaşın 10 yıldır yerimizde sayıyoruz sözüne karşılık Başdeğirmen ‘O zaman 1 Nisan’da gaza basıyoruz. Değişimi siz yapıyorsunuz gelişimi de biz sağlıyoruz. Yeni bir vizyon ve bakış açısıyla ben bilirim değil biz biliriz diyerek bu şehri yarınlara taşımak istiyoruz. Bakın Hızırbey’de bir okul ihtiyacı var. Kapalı Pazar yeri lazım. Göreve geldiğimizde sizlerle istişare ederek bunları yapacağız. Bizi takip edeceksiniz. Size söz verdimiz işleri yapacağımızdan şüphemiz yok yaparız ama takip edildiğimizi de, gözünüzün bizim üzerimizde olduğunu da bilmek isteriz. Ankara’da 3 milletvekilimizle güçlü iktidarımızla yapamayacağımız bir şey yok. Yaparsa AK Parti yapar. Aşı olmayana aş, işi olmayana iş sağlayacağız. Isparta’da yatırımcının önünü açacağız. Biz ITSO’da yatırımcının önünün açılması konusunda elimizden geleni yaptık ama arazide ruhsatlandırma da yapmadık. Bizim yapacağımız projelerde personel ihtiyacımız olacak. İstihdam sağlayacağız” dedi.

MİMAR SİNANDAKİ UCUBELERİ KALDIRIP VATANDAŞIN
RAHATÇA YÜRÜMESİNİ SAGLAYACAĞIZ
AK Parti Milletvekili Uğur Gököz de, Başdeğirmen’in göreve gelmesinden sonra Mimar Sinan Caddesi’ndeki ucubeleri kaldırarak en azından vatandaşın rahatça kaldırımda yürümesini sağlayacaklarını açıkladı. Gökgöz, “31 Mart’ta Şükrü Başdeğirmen, sizlerin desteğiyle şehrül emin olacak. Hız kesmeden yapacağı hizmetlerin biz de takipçisi ve destekçisi olacağız. Biz bu milleti hizmetkar olmaya geldik. Eski Devlet Hastanesi yerini ISUBÜ MYO yaparak oradaki esnafı mağduriyetten kurtaracağız. Biz ucubelere heykellere karşıyız. Başdeğirmen’in göreve gelmesinden sonra Mimar Sinan Caddesi’ndeki ucubeleri kaldırarak en azından vatandaşın rahatça kaldırımda yürümesini sağlayacağız. Dünyanın hiçbir yerinde dikey mimariyle yapılmış müze yok. Egolarını tatmin etmek adına fantezilerini gerçekleştirmek adına bu işlere yöneldiler. Bizler Isparta’yı sizlerle yöneteceğiz. Siz ucube yapın derseniz yaparız ama yapmayın derseniz yapmayız. Biz halkımıza neyin sözünü verdiysek onun takipçisi oluruz” dedi.

TÜRKİYE GELİŞİRKEN ISPARTA
BUNDAN GERİ KALAMAZ
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da “Şükür Başkanımız sizlere projelerini anlatıyor . Ama bunların sadece burada kalmaması adına her birimiz komu komşuya, eşine, dostuna bunları mutlaka anlatmak zorundayız. Ulaşmadık kimseyi bırakmayacağız. Biz de pedalları daha hızlı çevireceğiz. Biraz daha Şükrü Başkanımızı yoruldu ama kusura bakmasın biraz daha yoracağız. Ama bu millete hizmet için yola çıkan yorulmaz. Biz sizlerin desteğiyle el birliğiyle çok büyük başarıların altına imza attık. Ispartalı hemşehrilerimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. 31 Mart’ta bir kez daha en güçlü şekilde partimize tam desteği verecektir. Bu emaneti de omzumuza alarak bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Bizler sizler desteğinizi artırdıkça şımarmadık, Yükümüzün ağırlığı bir kat daha arttı. Kendimizi daha fazla çalışmak zorunda hissettik. Çok önemli hizmetlerin altına imza attık. Belediye olarak da önemli hizmetlerin altına imza atcağız. Şehrimizi geliştireceğiz. Türkiye’nin en güzel şehirleri arasına Ispartamızı da koyacağız. Türkiye gelişirken Isparta bundan geri kalamaz” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum