Ata ittifakının Ayak Sesleri…

Ata ittifakının Ayak Sesleri…

Yayınlanma:
Ata ittifakının Ayak Sesleri…

Ata ittifakının ayak sesleri…

Türkiye Cumhuriyeti 2023 milletvekili seçimlerini geride bırakmış, cumhurbaşkanlığında ise adayımız sayın Sinan Oğan’ın halktaki karşılığı büyük bir kitle hareketine dönüşmüş ve türkiyeyi iki adaylı siyasi kutuptan çıkarmıştır. Türkiye'de seçimlerde kilit olan seçmenin milliyetçi seçmen olduğu hem cumhur hem de millet ittifakına hatırlatılmıştır. Bunu göz ardı edenler bugün görüldüğü gibi kazanamamaya mahkumdur.

Dünyada ve Türkiye'de yükselen milliyetçilik akımı ile birlikte genç seçmenin tercihi milliyetçi partilere doğru devam edecektir. Bugün baktığımızda diğer partiler gibi hazine kaynaklarından ve zengin iş adamlarının sonsuz maddi desteğinden yararlanmadan henüz yeni kurulan bir parti olmamıza rağmen kendi imkanlarımızla Zafer partisini Ispartada ilk 5 parti içine sokmayı başardık. Seçimden sonra Isparta halkının inanılmaz bir teveccühü ve parti üyeliklerinde ise rekor bir talep ile karşı karşıya kaldığımızı büyük bir mutlulukla görüyoruz. Artık Zafer Partisi ve ATA İttifakı Türkiye'de siyasete yön verecek kilit bir rol olma yönünde konum almıştır. Bizler her zaman olduğu gibi ve daha güçlü bir şekilde karşımızdaki sonsuz kaynakları olan partilere karşı bir an önce önümüzdeki belediye seçimlerine karalı ve işini bilen bir ekiple şimdiden hazırlanacağız. Artık Türkiye'de türk milliyetçilerinin söz sahibi olduğu dönem başlayacaktır. Bu vesileyle sözlerimi bitirirken bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan Adalet Partisi, Ülkem Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve ATA İTTİFAKININ tüm destekçilerine teşekkürü borç bilirim. ZAFER TÜRK MİLLETİNİN OLACAK…

Zafer Partisi Isparta İl Başkanı Adem YILDIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.