Atakan Yazgan: “Biz Az Konuşur, Çok Çalışırız”

CHP Belediye Başkanı Adayı Atakan Yazgan Tam Kadro Sahalarda

Yayınlanma:
Atakan Yazgan: “Biz Az Konuşur, Çok Çalışırız”

CHP Belediye Başkanı Adayı Atakan Yazgan, bugün Eski Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette kendisine büyük teveccühte bulunan esnafların samimiyetini ve desteklerini tam aldı. Atakan Yazgan’ı gören esnaflar heyecanını saklamadan Başkan Atakan Yazgan nidalarıyla karşıladılar.

Birleştirici Başkan Atakan YAZGAN

İYİ Parti’de en çok sevilen ve kurucu kadronun en önemli ismi olan eski İl Başkanı Hasan Büyükçam’ın CHP’ye katılması ve Atakan Yazgan’a tam destek açıklamasının ardından birlikte ziyaretlere başladı.

Chp Isparta milletvekili Yalım Halıcı, CHP İl Başkanı Vedat Şenol, CHP Merkez İlçe Yönetimi, CHP Kadın Kolları, CHP Gençlik Kolları birbirine kenetlenmiş ve hedefe tam odaklı şekilde çalışmalarına devam ettiği görenlerin gözünden kaçmadı.

Esnaftan “en iyi kadro sizde, size tam destek” sözleriyle Atakan Yazgan’a desteklerini belirtti.

Esnaftan Büyük Destek

“Denenmiş bir daha denenmez başkanım, en temiz sensin desteğimiz sana” ifadelerini kullanan esnaflar Atakan Yazgan ve CHP Teşkilatlarına “sıra sizde ancak siz düzeltirsiniz” ifadeleriyle de desteklerini açıkladılar.

Çocukların En Sevdiği Başkan

Atakan Yazgan’ı gören çocuklar başkana büyük sevgi selinde bulundu. Sevgilerini karşılıksız bırakmayan Atakan Yazgan çocuklara Isparta Spor formaları hediye etti. Çocuklara yönelik projelerinden bahseden Atakan Yazgan “Çocuklar martın sonu bahar az kaldı” diyerek hedefini vurguladı.

Isparta Spor’umuzun Yeri Süper Lig

Kendi döneminde olduğu gibi başarıdan başarıya her alanda olduğu gibi spor alanında da başarılar durmadan devam edeceğini belirtti. Isparta Spor’umuzun yeri 1. Lig’tir ve başkanlığı döneminde en büyük desteği Isparta Spor’un alacağını belirttiler.

Her Alanda Kesin Çözüm Projeler

Her kesimi ilgilendiren projelerinden de bahseden Atakan Yazgan, Isparta halkının hak ettiği yönetim anlayışını CHP kadrolarıyla başaracaklarını belirtti. Günün en çarpıcı sözü “biz az konuşur çok çalışırız en büyük farkımız budur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.