Atatürk Kütüphanesi Sınırları Aşmaya Devam Ediyor

Emekli olduktan sonra Isparta Atatürk Kütüphanesi’ni kurarak kültürel hizmetlerde, önemli işler başaran Emekli Noter Mustafa Kemal Pınar, kitap okuma etkinliklerine Antalya’nın ardından Karaman’da devam etti.

Yayınlanma:
Atatürk Kütüphanesi Sınırları Aşmaya Devam Ediyor

Isparta Atatürk Kütüphanesi kurucusu Emekli Noter Mustafa Kemal Pınar, Karaman Öğretmenevinde “Kitabımı Okuyorum Karaman” sloganı ile bir etkinlik düzenlendi ve kitapseverler bir araya geldi.

Etkinlikte konuşma yapan Pınar: “Emekli olduktan sonra kendi imkanlarımla Isparta’da Atatürk Kütüphanesi ismi ile bir özel kütüphane kurduk. Beklediğimizden çok daha büyük ilgi ve alaka ile karşılandık. Kitap bağışçılarımız büyük destek verdi ve önemli bir okuyucu kitlesine ulaştık.


Bu güç bize başka etkinlikler için cesaret verdi. Zaman zaman da bu tür etkinlikler düzenleyerek kitap sevgisi ve okuma alışkanlığının kazanılmasına katkıda bulunmaya çabalıyoruz.

Daha önce Isparta, Burdur ve Antalya’da gerçekleştirdiğimiz kitabımı okuyorum etkinliğini bu kez kendi memleketim olan Karaman’da yapıyoruz. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.