Aylin Cesur Yeniden Ysk'ya Başvuracak

27. Dönem Isparta milletvekili Aylin cesur'un sosyal medya hesabından flaş paylaşım

Yayınlanma:
Aylin Cesur Yeniden Ysk'ya Başvuracak

İyi parti Milletvekili adayı Aylin Cesur yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

(1) TC no, dosya no, sandık no, isim, adres, ana-baba adı, telefon dahil tüm yazılı bilgilerle Salı günü yaptığımız başvurumuz yuksek secim kurulu’nda, ne hikmetse Cuma’ya kadar bekletilerek, ne sebeptense(!) saat 17’de görüşülerek reddedildi. Ret gerekçesi de somut delil sunulmamasıymış (!) Onca bilgi-belge somut delil değilmiş ve illa mahkeme kararını isterlermiş. İstanbul seçimleri veya eş bir çok itirazda istemeyen YSK’nın isteyesi tuttu, tam da 28 Mayıs Seçim Öncesi, Cuma ve saat 17’de, mahkeme kapandıktan sonra! Bir tuşla ilgili dosyanın kararını istemeye tenezzül etmediler ve Isparta Halkı’ndan kanıtlarıyla sunulan çalınan oylar çalınmış mı bir bakma gereği dahi duymadılar. Biz seçimi kazandıktan sonra sandıkların tümüne itiraz ederek kaybettiklerini tescil edip, geceyarısı YSK’dan konum atıp, daha yurt dışı oylar sayılmadan “biz yurt dışı oylarla kazanacağız” diyenlerin, usulsüzlükleri, çalmaları, hırsızlıkları sunduğumuz dosyayı inceleme gereği duymadan seçime olduğu gibi mahkemeye de şaibe bulaştırmaları şaşırtmadı. Haftasonuna getirip verdiği bu kararla da gördük ki #ysk hükümetin mahkemesi. Biz bize düşeni yapmaya, demokrasi yolundaki siyasi mücadelemize devam etmeye kararlıyız, yılmadık, yılmayacağız!. İşte onun için yarın sandığa gideceğiz ve oyumuzu Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiz.

(2) Dilekçeye dosya numarasına kadar yazarak yeniden başvuracağız ve Ispartalının hakkını sonuna kadar arayacağız elbette! Devletin ve demokrasinin en muteber kurumu olmalı diye günlerdir sessizliğimize bakılmasın; milli iradeyi yok sayanlara da, gözetenlere de izin vermeyeceğiz!

(3) Kaybeden sensin ki tüm sandıklara itiraz ettin!

Oyları çalan sensin ki, 5 bin oy farkla kaybettiğin seçimi, sayılmamış yurtdışı 2 milyon oy varken 50 farkla kazanacağız dedin!

350 iptal oy ve seçim tekrarı kararı aldıracak dilekçeme bakmadan yuksek secim kurulu’ndan ret çıkardın!

(4)Milletin vergisinden yediğin her lokma boğazına takılmasın diye, bırak hukuka müdahale etmeyi artık!

Seni senelerce vekil seçen Isparta’nın hakkı var; HAK var; müdahale etme, demokrasiye saygı duy ve devletin kurumlarını zedeleme ki lazım olduğunda o demokrasi seni de korusun!

(5) Biz başımız dik yol alırken demokraside, Milli İradeye el koymaya cüretle bir makama gelmeyi marifet sayanlar kadar, ona dalkavukluk yapanların da millet ve tarih önünde vicdani ve hukuki verdikleri hesabı yazdı tarih, hep yazacak! Biz demokrasi mücadelemizle siz de bu günlerle

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum