Aynı İsim, Aynı Aile, Aynı Gün İki Acı Kayıp

Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyü, aynı gün gelen iki acı haberle yasa boğuldu.

Yayınlanma:
Aynı İsim, Aynı Aile, Aynı Gün İki Acı Kayıp

Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyü, aynı gün gelen iki acı haberle yasa boğuldu. Tekin ailesinde, 35 yaşındaki Naime Tekin ile aynı ismi taşıyan 87 yaşındaki babaannesi Naime Tekin’in aynı saatlerde hayatını kaybetmesi, aileyi ve köy halkını derin üzüntüye boğdu.

AYNI İSİM, AYNI AİLE, AYNI GÜN İKİ BÜYÜK ACI

Babaannesiyle aynı ismi taşıyan 35 yaşındaki Naime Tekin’in genç yaşta yaşamını yitirmesi ailesini yasa boğarken, henüz bu acının üzüntüsü yaşanırken 87 yaşındaki babaanne Naime Tekin’in de hayatını kaybetmesi acıyı ikiye katladı.

TORUN ANTALYA’DA, BABAANNE AYDOĞMUŞ’TA TOPRAĞA VERİLECEK

35 yaşında hayatını kaybeden Naime Tekin’in cenazesi Antalya’da toprağa verilecek.

87 yaşındaki babaanne Naime Tekin ise öğle namazına müteakip Aydoğmuş köyünde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.