Başdeğirmen'e Hak Verdi!

"Fazlasıyla Haklı... Bence de cevap vermeyecek"

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2019 11:02
Başdeğirmen'e Hak Verdi!

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen'in "“o eleştirilerin hiçbirine cevap vermeyeceğim. Benim cevaplarım projelerimdir. Ben Isparta’ya yapacağım projeleri anlatmaya devam edeceğim” ifadelerine ironik bir gönderme yaptı.

Gökmenoğlu, "Fazlasıyla haklı, bence de cevap vermeyecek. Neden verebileceği bir cevap yok. Çıkıp ne diyecek?. İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Sn. GÖKMEN GÖKMENOĞLU’nun 04/01/2019 tarihinde Noter onaylı projelerini kopyala yapıştır yapıyorum, ben de aynılarını söylüyorum, rakibimin tüm söyledikleri doğrudur mu desin. Yoksa bizim kıymetli ağababalarımız!!!, dizlerinin dibinde oturduğumuz büyüklerimiz bunları mı söylüyor diyecek anlamış değiliz.

Biri hariç tabi ki; 5000 büyükbaş hayvan çiftliği konusunda dikkat çekmek için fazla rakam söylemiştim, kabul ediyorum. Ama konuya yanlış yerden baktı. Hiç üşünmedi gitti çiftliğine tek tek büyükbaşlarını saydı. Bu sayede de bize ve tüm Ispartalı hemşehrilerimize bir itirafta bulundu. 497 baş açıklaması yaptı. Kendi başına iş açtı. Kredileri, hibeleri, devlet desteklerini kimlerin, nasıl, nerelerde ve kimler için kullanıldığını nasıl açıklasın?

Gerçi sen hukukçusun bunlardan anlamazsın da diyebilirler. Doğru ben hukuk adamıyım. Adliyenin kapısından hergün girerim, savunmanın kutsallığı anayasal hak olarak savuma görevimi yaparım. Diğer adaylar gibi defalarca adliyeye ifade için aleyhime açılan davalar için gitmem.
Haklı olan insan kendini savunur. Ben hukukçuyum ve savunma hakkının kutsallığına inanırım.

18 Mart Çanakkale Zaferi anma programında şehitlikte yapılan törenlerine neden katılmadınız? Neden AKP vekilleri ve belediye başkan adayı yoktu dedim. Ne desin, biz yemeğe katıldık, gazetelere boy boy 18 Mart kutlamaları yaptık, Ama anma töreninde şehitlere dua etmeye zamanımız yoktu mu desin.

Bir insanın verilecek bir cevabı varsa, kendini savunacak haklı bir tutumu varsa, cevap verir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.