Mürüvvet Başdeğirmen'in Genel Durumu Ciddiyetini Koruyor

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kızı Mürüvvet Başdeğirmen’in sağlık durumuna ilişkin değerlendirmede bulundu.

Yayınlanma:
Mürüvvet Başdeğirmen'in Genel Durumu Ciddiyetini Koruyor

Merkeze bağlı Deregümü köyündeki at çiftliğinde kendisine ait atı çiftlikten alıp dolaşmaya çıkan Mürüvvet Başdeğirmen, dengesini kaybederek düştü. Çiftlikteki çalışanların haber vermesiyle adrese gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptıktan sonra Mürüvvet Başdeğirmen'i, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürdü. Prof. Dr. Yazkan yaptığı açıklamada, “Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’in kızı hastamız Mürüvvet Başdeğirmen’in sağlık durumu ile ilgili halkımızın yoğun desteği, yakın ilgisi ve hastamızın genel durumu ile ilgili yoğun soruları üzerine açıklama yapma ihtiyacı oluşmuştur.

Hastamız yoğun bakım ünitemizde yoğun bakım, beyin cerrahisi ve nöroloji hocalarımız tarafından yakından takip edilmektedir, genel durumu ciddiyetini korumaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum