Başkan Halıcı; ”Okullar da Güçlendirme Çalışmalarını Yaz Tatilinde Yapın”

Başkan Halıcı; ”Okullar da Güçlendirme Çalışmalarını Yaz Tatilinde Yapın”

Yayınlanma:
Başkan Halıcı; ”Okullar da Güçlendirme Çalışmalarını Yaz Tatilinde Yapın”

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Milli Eğitim Bakanlığına ait okullarda yapılan güçlendirme çalışmalarına ilişkin değerlendirme de bulundu.

Başkan Halıcı, “Yeni eğitim - öğretim yılında tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize tekrar başarılar diliyorum. Yeni eğitim - öğretim yılının kesintisiz bir şekilde sürdürülmesi hepimizin tek temennisidir. Eğitim öğretime gönül veren, elini taşın altına koyan herkesin, öğretmen ve öğrencilerimizin yolu açık olsun. Ancak görüyoruz ki okullarımız hazır açıklamasına rağmen yeni eğitim öğretim yılında okulların güçlendirme çalışmaları yeni başlamış durumda.

Vatandaşlarımızdan mesajlar almaya devam ediyoruz. Yaz döneminde güçlendirme çalışmalarının yapılmamasına rağmen görüyoruz ki okullarımızda güçlendirme çalışmaları yeni başlamış. Ülkemizin her noktasından buna benzer haberler alıyoruz. Yaz tatili döneminde yapılmayan güçlendirme çalışması hangi mantığa göre yeni yapılmaya başlandı? Bu çalışmalar neden yeni başlamıştır? Çocuklarını okullara gönderecek vatandaşlarımız bu durumdan şikayetçidir. Bu ikili eğitim nedeni ile öğrencilerimizin yaşayacağı problemlerin telafisini kimler yapabilecek?” değerlendirmesin de bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.