Başkan Maaşını Yasal Sınıra İndireceğim

Gökmenoğlu: "Başkan Maaşını Yasal Sınıra İndireceğim"

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2019 23:04
Başkan Maaşını Yasal Sınıra İndireceğim

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, mahalle mitinglerine Yedişehitler Mahallesi'nde devam etti.

Cuma Pazarını dolduran coşkulu kalabalığa hitap eden Gökmenoğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yedişehitler Mahallesi mitingine CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü ve parti yönetimi, İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, Milletvekili Aylin Cesur ve eski Milletvekili Nuri Okutan da katıldı.

Gençlerin tezahüratları ve meşaleler eşliğinde Cuma Pazarı'na gelen Gökmenoğlu, burada yaptığı konuşmada göreve gelir gelmez ilk işlerinden birisinin Belediye Başkan Maaşını yasal sınıra düşürmek olacağını kaydetti.



Gökmenoğlu, "Şimdi göreve gelir gelmez, yapacağımız ilk işlerden bir tanesi Belediye Başkan Maaşını yasal sınıra indirmek olacak. Mevcut başkanın aldığı maaşa bakınca Cumhurbaşkanımızın maaşı bile az geliyor insana. Bizim dönemimizde har vurup harman savrulmayacak. Hem bakın bu maaşı yasal sınıra indirme işini de televizyonda canlı yayınla yapacağım. Herkes görecek" diye konuştu.

Konuşmasında Cumhur İttifakı liderlerinin 'Zillet-İllet' benzetmelerine de eleştiriler getiren Gökmenoğlu, "Çıkmışlar zillet, illet diyorlar. HDP-PKK diyorlar. Hadi ordan. Ben askerliğimi gönüllü olarak, gözlüklerimi komutanlarımdan saklayarak komando olarak yaptım. Kaç kez Kuzey Irak'a girdim çıktım. Biz namus için, dürüstlük için çıktık yola. Bizim için bayrak namustur. Vatan namustur" dedi.



Gökmenoğlu, Başkan Günaydın'a da seslenerek "Hani senin şu belediyeye astığın Andımız varya. Onu belediyeye asacağınıza mecliste bu andımız okullarda okutulsun dediğimizde evet oyu verecektiniz. Isparta'da oy avcılığı yapmak için andımız asmakla olmuyor bu işler. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla kol kola gireceksin, sonra bana HDP, PKK diyeceksin" ifadelerini kullandı.

Gökmenoğlu, konuşmasında AK Parti İstanbul Büyükşehir Beleidye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın HDP'lilerin oylarına talip olduğunu açıkladığı televizyon programını da hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.