Batıkent'e Kadın Eli Değmeli

Batıkent'e Kadın Eli Değmeli

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2019 12:30
Batıkent'e Kadın Eli Değmeli

Batıkent Mahallesi Muhtar Adayı Zübeyde Silleli, hız kesmeden sürdürdüğü seçim çalışmalarında “Mahalle birlikteliği” vurgusu yapıyor. Silleli’nin mahalleye ilişkin dikkat çeken projeleri de var.

Batıkent Mahallesi Muhtar Adayı Zübeyde Silleli, mahallesinde yürüttüğü seçim çalışmalarında ‘mahalle birlikteliği’ vurgusunu öne çıkarıyor. Mahallesine ilişkin dikkat çeken projeleri anlatan Silleli, “Mahalle birlikteliğini sağlamak kaybettiğimiz değerleri yeniden kazandırmak ölüyü diriyi sormak için ben ve ekibim geliyoruz. Ben aile olmayı Vaad ediyorum bir kadın bir anne şefkatiyle gönülden gönüle köprüler kuracağız. Kimsesizlerin kimi olacağız. Muhtar aileden biri gibidir ve biz Batıkent Mahallesi sakinleri büyük bir aileyiz. Mahallemi ve insanlarımı seviyorum. Birbirini tanımayan selamı sabahı birbirinden kesmiş mahallelere inat Batıkent Mahallemizde örf ve adetlerimizi yaşatan kocaman bir aile olacağız. Ben bunu vaat ediyorum” dedi.

OTURAN DEĞİL ÇALIŞAN MUHTAR
Silleli, “Mutlulukları da hüzünleri de birlikte paylaşacağız, mahallemizin
eksikliklerini birlikte gidereceğiz. Muhtarlık sadece bir görev değildir. Mahalleye vefadır. Hizmet sürem boyunca her zaman ihtiyaç sahiplerinin mağdurların yanında olacağım. Gerek vilayetle gerek belediyeyle gerekse sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde çalışarak mahallemizin ihtiyaçlarını gidereceğiz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin ayakta kalmak için verdikleri hayat mücadelelerinde gıda, erzak, çocuklarına kırtasiye ve her türlü destek vermeyi taahhüt ediyorum. Muhtarlık sadece evrak takipçiliği değildir huzurunda mutluluğunda takipçisidir. Biz oturan değil çalışan muhtar olacağız. Yorgun mutsuz ve rantiyeci bir muhtar değil dinamik çalışkan yenilikçi ve mahallesi ve mahallelisi ile barışık bir muhtar sözü veriyorum. Benim projemde tatlı dil güler yüz var. Benim projemde gönüllere girmek var. Benim projemde haklı olanın hakkını almak var” ifadelerini kullandı.

İŞTE SİLLELİ’NİN PROJELERİNDEN BAZILARI
Mevcut olan sosyal tesis büyütülecek.Kadınlar için içinde kitaplık olan kafeterya açılacak çayını kahvesini içip kitabını okuyacak.

PTT ATM ve fatura ödeme noktası açılması için çalışmalar yapılacak.

Sokakların yolların bakımı ve onarımı yapılıp olumsuzluklar belirlenip çözüme kavuşturulacak.

Şehirlere günü birlik yada yatılı gezi turları yapılacak.

Sağlık Ocağı’nın açılması için İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşülüp gereken çalışmalar yapılacak.

Kapalı Pazar Yeri, Belediyenin yaptığı Gök Kubbe’nin üzerinde altı otopark üzeri pazar yeri olacak şekilde açılması için çalışmalar yapılacak.

Muhtarlık binasında sosyal yardım evi açılıp ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları giderilecek.

Gençlerimize paten pisti yapılması için çalışılacak.

Çocuklarımıza kreş açılması için işletme sahipleriyle görüşülüp uygun yerde açmak üzere çalışmalar yapılacak.

Şehrimiz deprem bölgesinde olduğu için afet toplanma alanı olarak yer yapılacak.

Okul bölgesinin olduğu yere güvenlik açısından trafik ışığı yada düğmeli sistemin konması için gereken çalışmalar yapılacak.

Mahalle birlikteliğini sağlamak için önemli günlerde etkinlikler düzenlenecek.

Sosyal tesiste bulunan düğün salonunda zaman zaman kahvaltı günleri, çay günleri gibi çeşitli organizasyonlar düzenlenerek birlik beraberlik sağlanacak.

Sokak hayvanları rehabilite edilip Belediye Muhtar iş birliği içerisinde mahalle dışına taşınacak.

Batıkent’ten direk üniversite yolunun açılması için çalışmalar yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum