Boş Tenekeden Ses Çıkıyor Onlardan Ses Yok

Boş Tenekeden Ses Çıkıyor Onlardan Ses Yok

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2019 13:37
Boş Tenekeden Ses Çıkıyor Onlardan Ses Yok

Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde siyasette tansiyon yükseliyor. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, AK Parti ve MHP adaylarının haklarındaki iddialara cevap vermemesi ile ilgili olarak "Boş tenekeden ses var, AK Parti adayından ve MHP adayından ses yok" dedi.
Gökmenoğlu, "Soruyorum cevap istiyorum. Antalya kaynaklı bir gazete dağıtıldı. Gazetede çeşitli bağlantılardan, ilişkilerinde, kirli birlikteliklerden bahsediliyor. Gazete apar topar toplatıldı, gazeteyi dağıtan çocukların darp edildiği söylenmekte.

Sonrasında bir büyük bir sessizlik…

Neden iki adayda bir açıklama yapmadı? İnsanların kafalarında büyük soru işaretleri oluştur. Yazılanların hepsi doğru mu? Verebilecekleri cevapları var mı? Kendilerini ne şekilde savunacaklar? İddialar, yazılanlar çok vahim. Devletin bekasını ilgilendiren acayip ilişki ve birliktelikler söz konusu olmuş, gözler önüne serilmiş.

Cesur olun, yürekli olun, Ispartalı olun be kardeşim. Çıkın anlatın iftiradır deyin, çamur atılıyor deyin, fotoğraflar montaj deyin.

Ben avukatım, hak hukuk adamıyım. Size atılan bir iftira varsa, bu bir karalama ise, size söz veriyorum. Ücretsiz olarak hakkınızı ben arayacağım.

Ben ve Isparta Halkı bu gazetenin içeriğinde size söylenenlerin doğruluğunu ya da yanlış yanlarını soruyoruz. Çıkın açıklayın. Sizlerde Isparta’nın aşını yediniz, suyunu içtiniz. Az cesaret, az feraset gösterin.
Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Cesaretinizi kullanın da dürüst olmayı deneyin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.