Böyle Bir Girişimim Yok

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Kamuoyunda 'AK Parti'den Siyasete Gireceği' Yönündeki Söylentiler Üzerine "Ne Böyle Bir Teklif Aldım, Ne de Böyle Bir Girişimim Oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2011 21:34
Böyle Bir Girişimim Yok

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, kamuoyunda 'AK Parti'den siyasete gireceği' yönündeki söylentiler üzerine "Ne böyle bir teklif aldım, ne de böyle bir girişimim oldu. Teklif olursa değerlendiririz." dedi.

Tatilini geçirmek için memleketi Isparta'ya gelen Vali Okutan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Okutan, okulların kapanması ve tatil olması dolayısıyla memleketine geldiğini, bu yaptığı ziyaretin nezaket ziyareti olduğunu belirtti. Okutan, "Memleket hasreti gideriyorum. Buradan sizlerin aracılığıyla tüm hemşerilerime sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum." dedi.

Ziyarette basın mensupları, kamuoyunda AK Parti'den milletvekili adayı olacağı konusundaki söylentileri hatırlatması üzerine Okutan, "Bizim böyle bir girişimimiz olmadı. Bu şeylerin dışındayım. Hemşerilerimizin ismimizi telaffuz etmelerinden dolayı mutlu oldum. Milletvekilliği noktasında ne bir teklif aldım, ne de böyle bir girişimimiz var. Teklif olursa teklifi hemşerilerimizle, büyüklerimizle değerlendiririz." diye konuştu.

Okutan, şu anda görevinin başında olduğunu ve mesleğini sevdiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.